4 claus primordials del nou Renault Koleos Initiale Paris

La gamma crossover de Renault fa un gir cap al luxe i l’excel·lència amb el nou Koleos Initiale Paris, un cotxe imponent que promet satisfer les necessitats dels conductors més exigents.

Com la marca francesa el defineix, Initiale Paris és la signatura que el fabricant francès estampa sobre les versions més desenvolupades dels seus cotxes més emblemàtics, de manera que conduir un d’aquests vehicles es tradueix en elegància, estil, bon gust i la mateixa seguretat que ha caracteritzat a Renault des dels seus orígens.

Tot seguit, et presentem les quatre claus més importants del nou Renault Koleos Initiale Paris.

1) Un exterior únic i audaç:

Amb un color negre ametista metal·litzat exclusiu d’Initiale Paris, aquesta versió millorada del Koleos es perfila com una de les opcions més elegants i amb personalitat de Renault. La marca francesa ha apostat per l’audàcia i ho ha aconseguit amb la combinació d’aquest color i les seves llandes de 19 polzades.

Per si no fos suficient, el Koleos Initiale Paris compta amb tecnologia LED Pure Vision, el sistema d’il·luminació que és capaç de superar àmpliament els halogens.

Foto: Renault
2) Comoditat i elegància en el seu interior:

La sensació que experimentes al seient del pilot és la d’estar al comandament d’un vehicle completament tecnològic. Tanmateix, encara que la tecnologia també és un punt fort, l’interior del nou Koleos Initiale Paris destaca pel seu acabat en cuir de napa i els aplics cromats amb detalls setinats.

Una característica que serà més que valorada a Andorra, són els seients climatitzats i ventilats d’aquesta versió, ja que una bona conducció ha d’estar acompanyada d’una bona sensació de comoditat.

Interior Renault Koleos
Foto: Renault
3) Tecnologia segura i fiable:

Si ets dels que han d’aparcar en angles incòmodes o dels que prefereixen la sensació de confiança que ofereix un sistema d’aparcament assistit, el nou Koleos Initiale Paris et brinda aquesta possibilitat amb l’equipament opcional del sistema Easy Park Assist. També compta amb una porta motoritzada al maleter que s’obre automàticament en només 5 segons.

Renault Koleos
Foto: Renault
4) Un sistema multimèdia de 360º:

Actualment, la tecnologia ens permet fer una infinitat de coses i és obvi que Renault no es pot quedar enrere. Amb el nou Renault Koleos Initiale Paris tindràs a la teva disposició el sistema R-Link 2 al centre del teu vehicle.

Amb una pantalla de 8,7 polzades i de tecnologia tàctil capacitiva, aquest sistema pot usar-se com una tablet i et permetrà fer zoom in o zoom out només amb els teus dits. Compte, a més a més, amb mapes en 3D perquè trobar una adreça mai sigui un problema, mentre que TomTom Traffic t’oferirà la informació del trànsit en temps real.

R-Link 2 és compatible amb Android Auto i Apple CarPlay, així que les possibilitats de navegabilitat, conducció i experiència multimèdia són infinites.

Renault Koleos Exterior
Foto: Renault

On comprar el nou Renault Koleos Initiale Paris? El concessionari Becier Vehicles té disponible aquesta versió de luxe sota comanda, així que tens a les mans el poder de triar els extres que més et convinguin per donar-li el teu toc personal a un vehicle molt audaç.

Tel. comercial: (+376) 871 802 
Tel. taller: (+376) 871 820
Proves del vehicle: proves@becier.ad
Més informació: renault@becier.ad
Av. d’Enclar, 146. AD500 Santa Coloma – Andorra