El nou Land Rover Defender, un tot terreny capaç de grans coses

El fabricant britànic Land Rover presenta el nou Defender, un vehicle dissenyat per als amants de l’aventura i les grans expedicions. Aquesta és una novetat que, al Principat d’Andorra, només trobaràs de la mà de Cars Pyrénées.

Fotos: Land Rover / César Vidal

Aventurers i curiosos troben en el nou Land Rover Defender un aliat increïblement capaç d’afrontar qualsevol repte, amb una combinació de seguretat, comoditat i prestacions tecnològiques pròpies del segle XXI.

Disponible en dues carrosseries, el Defender 90 i el Defender 110, Land Rover posa a la disposició dels seus clients la possibilitat de triar entre tres models: Defender, Defender First Edition i Defender X. Aquestes variants del vehicle tot terreny estan pensades per a perdurar, gràcies als materials resistents com ara el terra de goma de l’interior i la pel·lícula protectora setinada de l’exterior, que eviten els danys cosmètics producte de l’exigència en condicions extremes. Els seus pneumàtics, més grans i robustos, són tot el que necessita qualsevol apassionat de les aventures off-road, ja que, amb els seus 815 mm, absorbeixen impactes i protegeixen la integritat del xassís i permet que els viatgers tinguin una experiència més agradable a bord de l’habitacle.

Nou Land Rover Defender

Si bé la resistència és un punt a favor del Land Rover Defender, l’arquitectura monocasc no és només un avantatge en aquest sentit, sinó que també dona una estabilitat única en les situacions quotidianes o en les més complexes. A aquesta característica, s’hi afegeix la suspensió ajustable fins a 185 mm, de manera que Defender podrà suportar els impactes més forts.

Nou Land Rover Defender

Des de tot punt de vista, el Land Rover Defender és un vehicle innovador i revolucionari, que integra un nou sistema informatiu i d’entreteniment, Pivi Pro, per a connectar el teu smartphone al cotxe i donar-te control total dels teus arxius multimèdia, rutes i altres dades informatives de rellevància. El sistema Connected Navigation Pro és capaç d’aprendre les teves rutes preferides i oferir-te alternatives més ràpides, en cas que hi hagi qualsevol retard. La seva visió millorada, gràcies a la tecnologia ClearSight, inclosa com a part de la càmera Surround 3D, és el complement perfecte d’aquest centre de comandament, amb el qual no només millora notablement l’experiència de conducció sinó també la comoditat.

I sota el capó, el nou Land Rover pot comptar amb el motor D200 AWD automàtic (dièsel i 200CV), el D240 AWD automàtic (dièsel i 240CV), el P300 AWD automàtic (gasolina i 300 CV) o el P400 AWD automàtic (gasolina i 400 CV), ideals per treure el màxim rendiment a un tot terreny realment impressionant.

Nou Land Rover Defender