Nou X-Trail 2018: Un supervendes de Nissan

El Nissan X-Trail, el gran SUV: des del seu llançament de la tercera generació en 2014, no només es tracta del SUV més venut sinó que també el model NISSAN amb més vendes a nivell mundial.

Interior NIssan X-TrailEl nou Nissan X-Trail presenta un nou disseny exterior amb detalls d’alta qualitat aportant un aspecte més dinàmic i robust. A la part frontal, destaca la calandra V-Motion  més ampla amb un disseny més integrat a la carrosseria, fars davanters en forma de bumerang per llum diürna, sistema d’il·luminació adaptativa i nou disseny de fars antiboira. Les millores en la resta de l’exterior inclouen barres laterals cromades, antena en forma aleta de tauró i en la part del darrera nou disseny de para-xocs amb detalls cromats i fars full LED.

Interior darrere de Nissan X-TrailLes modificacions realitzades a la part interior se centren en la millora del confort i la qualitat percebuda. Com ara el volant en forma de D que incrementa la visibilitat sobre el quadre de comandaments i facilita l’accés i sortida del conductor, amb possibilitats de incorporar seients posterior i volant calefactats.

Nissan X-TrailOfereix gran nivells de practicitat i versatilitat, fins a 7 places per les aventures en família, amb la funció “mans lliures” a la porta del darrera elèctrica i una capacitat de maleter de 565 litres

El nou X-Trail  potencia la tecnologia i especialment aplicada a la seguretat: Sistema Audio Bose.- Sistema Anti-col·lisió frontal amb reconeixement de vianants i Control alerta tràfic darrera, i noves òptiques frontals amb funció AFS.

El podreu veure i provar-lo a les nostres instal·lacions:

GARATGE NOGREDA –Concessionari NISSAN – Baixada del Moli, 18-20. AD500-ANDORRA LA VELLA.- Telèfon: 805 507.