Natura Bissé, un ritual adaptat a les necessitats de cada pell

Natura Bissé dissenya tractaments que no només se centren en la cura de la pell, sinó també en el benestar interior. Conscients que cada pell és única, Natura Bissé ofereix solucions adaptades a totes les necessitats cutànies, acompanyant les persones en totes les etapes de la seva vida, especialment quan més ho necessiten.
Fotos: Noelia Farias

La seva cosmètica fusiona el poder del tacte amb la innovació tecnològica i ingredients actius d’alta concentració. Cada producte és rigorosament provat per un equip d’esteticistes per crear rituals inigualables. Aquesta excel·lència ha estat reconeguda pels World Spa Awards, que han nomenat Natura Bissé com la Millor Marca Spa del Món durant quatre anys consecutius.

Els seus tractaments no només milloren la pell, sinó que també augmenten l’autoestima i el benestar, tal com demostren estudis neurocientífics. Natura Bissé combina cosmètica avançada amb tècniques exclusives de massatge per oferir beneficis extraordinaris tant físics com mentals. Descobreix el poder dels tractaments de Natura Bissé.

The Cure Therapy: Una cura integral per a l’aparença de la pell

Un ritual que purifica, hidrata i embelleix la pell amb una neteja profunda. Les tècniques detallades inclouen un procés d’extracció meticulós, un massatge desintoxicant, una mascareta microestimulant i un vel hidratant amb color. Els porus s’obren, es tracten amb cura, es tanquen, es purifiquen i se suavitzen amb refrescants extractes botànics, deixant un rostre espectacular.

3D Collagen Shock: Un còctel de nutrients i hidratació per a la pell

Un poderós tractament dissenyat per recuperar la bellesa del rostre. Combina tres tipus de col·lagen per hidratar la pell, millorant-ne la fermesa i flexibilitat. La fórmula es complementa amb l’Active Face Contouring Technique, un massatge exclusiu que redefineix l’aspecte de la pell, embelleix l’oval facial, afavoreix la microcirculació i millora el drenatge limfàtic.

Inhibit Face-Lift: Un lífting que transforma radicalment l’aspecte de la pell

Un ritual de 60 minuts que inclou una neteja magistral, una exfoliació profunda i maniobres enèrgiques per potenciar la microcirculació. Acaba amb un massatge activador i l’aplicació d’un ultraconcentrat antiarrugues amb pèptids, seguit d’una mascareta reparadora i hidratant amb àcid hialurònic i efecte farcit. El resultat és una regeneració visible, fermesa, lluminositat i un espectacular efecte lífting.

Natura Bissé ofereix una àmplia varietat d’experiències facials i corporals, totalment personalitzades per a qualsevol necessitat i tipus de pell. Pots descobrir-les al Skin Center Ultimate Body Care by Júlia, situat a l’avinguda Carlemany 115, 1a planta,  Escaldes-Engordany.

Av. Carlemany 115, 1a planta, Escaldes-Engordany AD 700 – Telèfon: (+376) 826777 – (+376)  389209

Dilluns a dissabte de 9 h a 20 h.