5 gàdgets tecnològics que has de coneixer aquesta primavera

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets perquè no et quedis sense coneixer les novetats. Vols un nou telèfon o un altaveu sense fil? Aquí tenim una petita mostra que de ben segur t’agradarà.

Termòmetre al mòbil

L’empresa catalana SkinTemp ha presentat una tireta que permet monitoritzar la temperatura corporal amb el mòbil en menys d’un segon. És un apòsit adhesiu, que es posa sobre la pell, que es defineix com una alternativa als termòmetres tradicionals capaç de mesurar la febre d’una forma més còmoda, ràpida i flexible. El pacient només ha de adherir l’apòsit sobre la pell i passar el telèfon per sobre per descobrir la temperatura exacta. Tot just un segon més tard, el telèfon mòbil descobrirà si aquesta persona té febre o no.

temperatura SkinTempDoro, el telèfon per a la gent gran

Dauro, especialitzada en crear dispositius mòbils per a gent gran, acaba de treure al mercat dos nous models, el Doro 8035 i el Doro 7060, destinats a persones amb edat avançada, per així contribuir a la reducció de la bretxa generacional que existeix amb les noves tecnologies. El Doro 8035 és un telèfon intel·ligent de fàcil ús, que guia a l’usuari pas a pas perquè aquest el pugui personalitzar, amb so més alt, facilitat de maneig i botó d’avís per a casos d’emergència.

Doro telèfon gàdgetsObrir i tancar el BMW amb el mòbil

La companyia automobilística BMW permetrà obrir i tancar el vehicle usant un “smartphone”. La tecnologia BMW Digital Key possibilitarà que l’automòbil sigui desbloquejat o tancat de nou amb un telèfon mòbil.

Un cop al cotxe, el motor pot arrencar amb l’ajuda del “Wireless Charging Pad”. A més, els amos del vehicle podran seleccionar fins a cinc persones amb les quals compartir la clau de l’automòbil. Quan es posi en servei, el Digital Key serà accessible des de smartphones a través de BMW Connected i inicialment estarà disponible per a tots els models dels telèfons Samsung.

Gàdgets mòvil app telèfon BMW
Nokia recupera el 8110

Nokia ha presentat cinc nous mòbils, gairebé tots amb Android, entre els quals figura l’icònic 8110, l’extensible amb tapa que cobria el teclat. La nova aposta retro de Nokia sortirà en negre, com el que apareixia en la pel·lícula Matrix i en groc, que el converteix en el que la premsa italiana anomenava el ‘bananone’, pel seu color estrident.Tindrà connexió 4G i es vendrà per 79 euros, però no podrà descarregar WhatsApp perquè no va amb Android sinó amb Kai, un sistema operatiu mínim que admet Facebook però poc més.

Nokia 8110Altaveu Bluetooth Bose SoundLink Micro

Un dels últims altaveus Bose, el SoundLink Micro, presenta un so incomparable per la seva mida. Un altaveu dissenyat per poder fer senderisme, ciclisme, fent coses per casa o sortir de festa. Un altaveu que segueix el ritme de totes les aventures i que ofereix un so incomparable per la seva grandària. L’altaveu SoundLink Micro altaveu és petit però potent, robust i resistent a l’aigua. A més, posseeix un clip flexible de silicona resistent als estrips per poder-lo portar on sigui.

Altaveu Bose