Comença el 2022 amb les novetats tecnològiques més desitjades

Alguna vegada has sentit l’acudit ‘any nou, vida nova’? Som-hi… Si és moment d’obrir pas a dispositius que ens faran la vida més confortable, per què no donar un cop d’ull a aquestes novetats?

Gossos feliços en tot moment!
Per a moltes famílies, les mascotes en són part fonamental. És per aquest motiu que vigilar el gos quan no estiguem a casa pot ser una de les preocupacions més freqüents. La Furbo Dog Camera és el dispositiu per saber què fa la teva mascota en tot moment, ja que compta amb càmera Full HD i àudio bidireccional, visió nocturna, alerta de lladrucs i, a més a més, dona deliciosos premis al teu amic pelut. I sí, també és compatible amb Alexa!
Fairphone 4, el mòbil sostenible
Connexió 5G, 5 anys de garantia i 0 residus electrònics és només una mica del que et dona el Fairphone 4, un smartphone pensat perquè sigui durable i fàcil de reparar. D’aquesta manera, contribuiràs amb el medi ambient i amb la teva butxaca. N’hi ha de tres colors diferents, així com versions de 128 GB+6GB RAM i 256 GB+8GB RAM.
Un 2 en 1 molt potent
La Surface Pro 8 és la primera PC 2 en 1 (portàtil i tauleta) basada en la plataforma Intel Evo, en les opcions i5 i i7. El nou dispositiu de Microsoft, que estarà disponible a principis del 2022, està pensat per fer destacar el sistema operatiu de Windows 11, gràcies als processadors Intel Core d’11a generació. A més a més, compta amb connexions Thunderbolt 4 d’alta velocitat i la bateria dona fins a 16 hores d’autonomia.
Dolby Atmos a casa teva
Per poc més de 1.000 euros, pots tenir un so espectacular en la comoditat de la teva llar. La barra de so JBL BAR 9.1 True Wireless Surround amb Dolby Atmos és una fantàstica manera de veure televisió, pel·lícules i sèries, ja que ofereix una acústica envoltant i immersiva, que també resulta ideal per als entusiastes del gaming.