Lola Botona va celebrar el seu 9è aniversari amb un concurs

Lola Botona es va acomiadar del 2021 celebrant 9 anys com a una de les botigues de referència en patchwork, amigurumi, teles, llanes, fils i merceria en general. Al llarg d’aquest període, l’establiment ha aconseguit una base molt fidel de clients.

Fotos: Nelly Dedea · Noelia Farias

Si has passejat pel carrer Na Maria Pla, segurament t’hauràs creuat més d’una vegada amb Lola Botona, una botiga que mai no passa desapercebuda sinó més aviat tot el contrari. La seva vitrina, sempre tan acolorida i plena de vida, és una invitació a entrar-hi i descobrir un dels establiments més complets per als amants del patchwork, amigurumi, cabdells, llanes, teles i altres materials de merceria.

Lola Botona, que també compta amb botiga online i tallers formatius en patchwork, va celebrar 9 anys de creativitat, imaginació i color, una fita que Antònia Sevé, propietària de la botiga i fundadora de l’Associació Andorrana de Patchwork, recorda amb molta il·lusió, “ja que ha estat estupend poder compartir aquest aniversari amb tantes persones estimades”, siguin clients o part del seu equip, com ara la Marga i la Marta, que sempre estaran disposades a donar un cop de mà.

Amb motiu d’aquests 9 anys, Lola Botona va sortejar, entre els seus clients més fidels, una espectacular peça nadalenca que combina les tècniques de patchwork i quilting. Van ser tres les afortunades guanyadores, entre elles, la Roser Miró, propietària de la Farmàcia Roser Miró. D’aquesta manera l’Antònia i el seu equip van tancar un 2021 ple de reptes, per donar pas a un 2022 més promissori.