Sero, la primera televisió vertical del mercat

Et presentem els gadgets que aquest octubre, de ben segur, revolucionaran el mercat. Entre ells, destaca la primera televisió vertical del mercat: Sero.

Sero, la primera televisió vertical del mercat

L’abril del 2019, la famosa firma Samsung va portar al món a The Sero, la primera televisió vertical del mercat. Aquest dispositiu, a diferència de qualsevol televisor tradicional, pot col·locar-se en format, tant vertical com horitzontal. Està dissenyat per poder veure la televisió com s’ha vist tota la vida, però amb un petit matís: visualitzar millor el contingut que ha estat gravat amb un dispositiu mòbil. Es tracta d’un televisor que compta amb un panell QLED de 43 polzades, amb resolució de 3.840 x 2.160 píxels. A més, el televisor reconeix si les imatges estan gravades en format vertical o segmentades, de forma automàtica. Aquesta meravella encara no està disponible al nostre país, però Amazon ofereix altres alternatives també molt sucoses.

VAMVO L4200

Si fa 20 anys t’haguessin dit que podries veure una pel·lícula com a una sala de cinema, on i quan vulguis, t’hauries partit del riure. El projector Vamvo L4200 té la mida ideal per a poder muntar un cinema a l’aire lliure en qualsevol part que desitgis. El dispositiu compta amb un sistema d’il·luminació LED millorat que proporciona una lluentor de 4.000 lúmens, amb una resolució de 720p. Ofereix una mida de projecció de 44-200 polzades, amb una distància de projecció des d’1,5 a 4 metres de distància. Ja pots muntar-te el teu autocine, allà on vulguis i sense necessitat de portar uns altaveus, ja que aquest innovador dispositiu compta amb dos altaveus estèreos incorporats. Cinèfils i sèrie addictes del món, s’han acabat les excuses per no sortir de casa.

Vamvo

APPLE GLASS, una altra forma de veure el món

Per al cercador més utilitzat del món, Google, aquest gadget va ser un fracàs estrepitós, no se sap si per la falta de públic interessat o per treure un prototip al mercat abans d’analitzar la seva funcionalitat. Però a vegades, allà on uns veuen un fracàs, uns altres hi veuen una oportunitat. La marca californiana Apple ha agafat l’error de Google i l’ha transformat en el seu producte revolucionari per a aquest 2020. I, tot i que encara no tenim molts detalls del producte, hem pogut esbrinar alguns petits detalls sobre com seran aquestes ulleres de realitat augmentada. Seguint la línia de la marca de la poma, aquest producte tindrà un disseny sobri i elegant, és a dir, semblaran un parell d’ulleres normals. La patilla dreta integraria un sensor LiDAR, com el de l’iPad Pro i, possiblement, el que integraran els iPhone 12 Pro. També hi haurà dues pantalles que permetran tenir una visió més completa. A més, el seu sistema i funcionament seran iguals que el de qualsevol iPhone.

Apple Glasses

FUJIFILM posa fins a 400 TB de capacitat a la palma de la teva mà

Cada vegada emmagatzemem més informació, documents o arxius en dispositius més petits. Tot va començar amb els calaixos d’arxius plens de papers organitzats en carpetes de cartó. Amb el pas el temps, les carpetes van passar a ser digitals i es va començar a accedir a tots els arxius amb un simple clic. Fujifilm ha aconseguit anar un pas més enllà i ha creat un cartutx amb una capacitat de 400 TB, que busca desbancar els discs durs de tota la vida. Si necessites emmagatzemar una muntanya de dades, aquest producte es convertirà en el teu aliat perfecte. I encara que no arribarà al mercat fins a 2021, ja hi ha al mercat altres alternatives que ofereixen una gran capacitat d’emmagatzematge en un espai mínim.

Fujifilm