COMMUNITY, solució digital, IoT i sensòrica per a Promocions Immobiliàries i Comunitats de Propietaris

Witeklab: Your ConTech Innovation Partner

Empresa innovadora en el sector de la construcció i les infraestructures

L’empresa tecnològica andorrana Witeklab ha dissenyat una eina digital intuïtiva i adaptable, per resoldre els problemes més freqüents de promotores immobiliàries, administradors, propietaris i empreses de serveis. COMMUNITY revoluciona el concepte d’edificis connectats i intel·ligents, donant un alt valor afegit a la promoció, garantint la transparència i traspàs d´informació tècnica, legal i administrativa de la promoció a la comunitat de propietaris.

Fotos: Witeklab

interface witeklab community

Combinar les comunicacions wireless, la sensòrica avançada i les tecnologies de la informació i la comunicació, és que el fa de COMMUNITY el nou sistema presentat per Witeklab, un autèntic aliat tant per a promotores i administradors com per a propietaris i empreses de serveis, ja que ofereix, de manera centralitzada i segura, tota la informació que necessitin els usuaris, durant les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

COMMUNITY permet gestionar Comunitats de Propietaris des de la teva tauleta, smartphone o ordinador

Informació sempre a la mà

Malgrat que passi el temps o els immobles canviïn de propietari, administrador o empresa de manteniment, tota la documentació tècnica i administrativa de la finca i la comunitat es mantindrà protegida i accessible al núvol, perquè cada usuari pugui accedir a la informació i transferir-la quan sigui necessari. Plànols, escriptures, llicències, imatges i moltes més coses podran ser compartides, en qüestió de minuts, per gestionar la Comunitat de Propietaris d’una manera més eficient i efectiva.

Integració amb sensòrica avançada

Witeklab ha desenvolupat diferents sensors que permeten, entre altres,  ubicar instal·lacions, escomeses, soterrades o encastades, perquè, quan sigui necessària una revisió o un manteniment, es puguin trobar molt fàcilment. COMMUNITY és perfectament compatible amb aquests sensors, de manera que, les empreses de serveis podran dur a terme les tasques corresponents sense cap entrebanc.

A més a més, el sistema de sensors de COMMUNITY es pot instal·lar en el procés de construcció de l’edifici, en rehabilitacions o reformes i, fins i tot, en edificis ja existents, ja que no requereixen alimentació o manteniment. Un dels punts a favor d’aquests sensors és que es poden marcar a través de l’app de COMMUNITY i assignar-los noms, imatges, anotacions o informació tècnica d’utilitat. D’aquesta manera, es garanteix la traçabilitat de les instal·lacions i un menor cost de manteniment i reparacions.

Integració amb sensòrica Witeklab
Funcionalitats destacades de COMMUNITY
 • Permet localitzar amb precisió instal·lacions ocultes utilitzant la sensòrica.
 • Sensòrica identificada, localitzada i amb els seus documents, completament accessibles des de la palma de la mà.
 • Informació tècnica de l’immoble actualitzada i en un sol clic, el que suposa un estalvi molt important per al manteniment de l’edifici.
 • Tauler d’anuncis digital, perquè els membres de la comunitat sempre estiguin informats de tot, amb notificacions a l’instant.
 • Zones comunes identificades amb texts, imatges i dades de contacte en cas d’avaries.
 • Accés a la informació de cada habitatge individual, a través d’una clau gestionada pel propietari, per poder accedir a documents, imatges i elements marcats amb sensors.
 • Aparcament gestionat de manera eficient, gràcies a la gestió documental i detall de les places.
 • Registre històric de manteniment i reparacions efectuades a les zones comunes.
 • Repositori d’arxius i documents de la finca i la Comunitat de Propietaris, que es podran descarregar o compartir molt fàcilment.
 • Xat per facilitar les comunicacions entre administrador i propietari o entre administrador i proveïdor.
 • Gestió d’usuaris còmoda i intuïtiva, segons el nivell d’accés, organitzada amb dades de contacte de tots els usuaris autoritzats.

Troba més informació a witeklab.com/community i estalvia temps i diners amb una eina tecnològica fiable, segura i fàcil d’usar.

Logo witeklab community

democrates andorra