L’Andorra Shopping Festival tanca amb una gran afluència de visitants

El pont de Tots Sants va ser el punt de partida de l’Andorra Shopping Festival 2021, que es va estendre fins al 14 de novembre. Els visitants i residents van poder gaudir d’activitats itinerants, música en directe i la millor gastronomia de l’Andorra a Taula.

Fotos: César De Pablos

Visitants a l' Andorra Shopping Festival

Els principals carrers d’Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i el Pas de la Casa es van omplir de milers de persones que, aprofitant el pont de Tots Sants, van rascar-se la butxaca als diferents comerços i restaurants que hi ha per aquestes zones. La música a l’aire lliure i tot un programa d’activitats al carrer, van fer de l’Andorra Shopping Festival una de les cites més importants per atraure turistes al país.

Espectacle infantil a l' Andorra Shopping Festival

L’edició d’enguany de l’Andorra Shopping Festival es va dividir en sis segments: festival d’experiència, música en viu, animacions infantils, expo art, Andorra a Taula i la marató fotogràfica, que va convidar els participants a mostrar tot el seu talent i creativitat per optar per diferents premis.

Malabarista a l' Andorra Shopping Festival
Música per a tots els gustos

Gairebé una trentena d’agrupacions s’hi van presentar per captivar un públic molt divers. Durant tots aquests entretinguts caps de setmana, hi van actuar representants locals com ara Freyja, Els Pali, Manu & The Vodka’s, Patxi Leiva i Black Thursday –només per enumerar alguns–, tot i que també vam rebre la visita d’artistes internacionals com GaGa Xpression, els tarragonins de Bandarra Street Orkestra, els al·lucinants Crazy Ors, Michael’s Legacy, entre altres.

Públic a l' Andorra Shopping Festival

Per a la canalla també hi va haver una quinzena d’espectacles musicals i de teatre, que van causar molt bones sensacions a totes les famílies que s’hi van apropar als principals eixos del Pas de la Casa, Escaldes-Engordany i la capital. Si bé vam poder veure obres com el tribut a ‘La bella i la bèstia’ i ‘Les Poppin’s et le carrousel des arts forains’, aquest últim a càrrec de la companyia Les Enjoliveurs, l’òpera d’Andorra Lírica va encapçalar una magistral posada en escena amb l’Esbart de les Valls del Nord, configurant, aleshores, un espectacle musical i dansaire amb les peces més icòniques de Disney.

L’Andorra Shopping Festival va coincidir amb l’inici de les jornades gastronòmiques Andorra a Taula, pensades per impulsar els restaurants durant la tardor

Art a peu de carrer

Les peces de memorabilia de Disney i Pixar es van deixar veure per tota l’avinguda Carlemany, mentre que, a Andorra la Vella, la ‘Liga Nacional del Graffiti’ es va robar les mirades a l’eix Riberaygua i Travesseres, amb pintures espectaculars que van recrear els protagonistes de la pel·lícula ‘Eternals’, estrenada recentment per Marvel. Al Pas de la Casa, les fotografies del Jaime Rojo i National Geographic van mostrar la cara més salvatge de la natura andorrana, mentre que cinc cubs, situats entre la capital i Escaldes-Engordany, van servir com a set perquè els visitants es fessin la seva millor selfie.

Graffiti a l' Andorra Shopping Festival

La valoració feta per Andorra Turisme és molt positiva, ja que, amb aquest programa d’activitats, s’han pogut dinamitzar els sectors comercials i d’hoteleria d’una manera molt important, en un període considerat com a temporada baixa.