Dispositius perquè casa teva sempre estigui segura

MARMITEK posa a l’abast de tothom la instal·lació de components de sistemes de alarmes eficients i assequibles. No es requereix la intervenció d’un professional, ja que, només descarregant l’app SMART ME al teu mòbil i seguir els passos, podràs configurar el teu dispositiu. Què necessites? Tan sols una connexió d’internet amb Wi-Fi a casa. Per menys de 100 euros, podràs protegir tota la teva llar!

Control d’obertura de portes · 17,50 €

SENSE SI controla l’obertura i el tancament de portes i finestres, amb registre de la data i de les hores. Rebràs una alarma sonora immediata al teu telèfon per cada moviment.

Control d’obertura de portes Marmitek
Control de moviments · 26,50 €

SENSE SE és un detector de moviment que envia una notificació al teu telèfon intel·ligent quan detecta un moviment a casa. Per començar, només cal l’app SMART ME i una xarxa de Wi-Fi estable. A través de l’aplicació, podràs acoblar el sensor amb una de les bombetes intel·ligents de MARMITEK, de manera que, quan el sensor detecti moviment, la llum s’encendrà o es tancarà. El SENSE SE funciona amb piles i, gràcies a la cinta adhesiva subministrada pel fabricant, es pot instal·lar a qualsevol punt de casa.

Càmera d’interior · 43,50 €

Els detectors de moviment es poden complementar amb una o vàries càmeres d’interior VIEW ME, que són totalment plug-and-play, és a dir, no necessiten passarel·la ni programari per configurar-les. Utilitza la càmera VIEW ME per activar altres productes SMART ME quan es detecti moviment i rep notificacions en temps real. Altaveu i micròfons integrats per a una comunicació bidireccional. Visió en directe i en alta definició dels moviments dels intrusos i possibilitat d’enregistrament d’imatges. Visió nocturna infraroja de 10 metres.

Càmera d’interior Marmitek

Troba tota la gamma de productes SMART ME de MARMITEK, així com bombetes, preses de corrent, càmeres, detectors, timbres i altres, a Centre Hifi Andorra.


C/Prat de la Creu, 15-25. AD500 Andorra la Vella
+376 882 121
www.centre-hifi-andorra.com