Textura, ara només a Pyrénées!

Vine a descobrir el nou córner de la marca a la secció de la Llar, a la 3a planta, de Pyrénées Andorra, on hi trobaràs des de fundes nòrdiques i fundes de coixí fins a tovalloles de bany i tèxtils de cotó orgànic per a la cuina i el saló menjador.

Dormir bé, descansar al sofà i relaxar-se al bany són algunes de les tantes coses plaents que pots fer a casa teva, amb productes dissenyats perquè gaudeixis dels petits detalls del teu espai personal.

Textura aterra a Pyrénées Andorra per satisfer aquesta necessitat, amb un estil elegant i atemporal, però ben marcat per la consciència ecològica, una filosofia que mou les fibres de la firma des del 2017 –quan ningú no ho feia– i que, cinc anys després, és un valor inqüestionable de la seva filosofia.

Les peces llises de Textura, entre les quals cal esmentar els llençols, baixeres i coixineres, compleixen els màxims estàndards de qualitat i compten amb la certificació GOTS, Global Organic Textile Standard, el reconeixement internacional més important en aquest sector, ja que assegura l’origen natural de les fibres i garanteix que aquestes no tenen cap mena d’additius, químics o pesticides.

Des del primer moment, el nou córner de Textura et convidarà a descobrir la bellesa de la moda sense exaltació, amb calma, on les coses boniques, pràctiques i suaus guanyen protagonisme per ser part de la teva vida. Precisament, aquesta versatilitat perdurable la trobaràs en totes les peces de cotó 100% orgànic, amb la qual Textura t’abrigarà en cada espai de la teva llar, on no hi faltarà l’harmonia i la calidesa de l’slow living.