(+Fotos) Pyrénées Andorra va fer pujar les revolucions amb la visita d’Àlex Rins i Joan Mir

Els pilots de l’escuderia Team Suzuki Ecstar de MotoGP, Àlex Rins i Joan Mir, van visitar Pyrénées Andorra per connectar amb els seus seguidors. Els Grans Magatzems van organitzar, del 24 al 30 de gener, un showbike en què tothom va poder veure l’espectacular moto GSX-RR de Suzuki.

Fotos: César De Pablos

Pyrénées Andorra

La planta 0 de Pyrénées Andorra es va convertir en una mena de pàdoc improvisat del Team Suzuki Ecstar, en acollir la motocicleta Suzuki GSX-RR per tota una setmana. Allà, a la rotonda de l’FNAC, visitants, clients i fanàtics es van poder fer la foto a prop del poderós vehicle de dues rodes, una peça fantàstica per sentir més de prop l’apassionant món de la MotoGP.

Motocicleta Suzuki

Però, el dia més esperat pels veritables ‘moteros’ va ser, sense cap mena de dubte, el passat 29 de gener quan, al final de la tarda d’aquell dissabte, s’hi van ajuntar el campió mundial del 2020, Joan Mir, i el seu company d’equip i ambaixador de Pyrénées Andorra, Àlex Rins, als quals l’afició va rebre amb molt afecte i entusiasme. Alguns van aprofitar el moment per a emportar-se una gorra o un pòster autografiat pels pilots, mentre que molts més no es van perdre l’oportunitat de fer-se una selfie i intercanviar algunes paraules amb els esportistes. Vaja, que Mir i Rins es van sentir com a casa!

Àlex Rins i els seus fans a Pyrénées Andorra
Un concurs de luxe

De la mà d’Estrella Galícia 0,0, Pyrénées Andorra va encetar un concurs per premiar als aficionats i clients més fidels, que van haver de passar per l’estand que hi havia a la rotonda de l’FNAC, fer-se una foto creativa amb la cervesa i penjar-la a Instagram. Els participants havien d’etiquetar @pyreneesandorra i @flaixandorra.

Ara bé, el premi? Unes botes de motociclisme signades pels pilots. Un premi de luxe per als apassionats d’aquest esport i que només dos afortunats, autors de les fotos més originals, es van poder emportar casa.

Joan Mir i els seus fans

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

pyrenees-alex-rins-joan-mir-3C7A2679