Els gadgets continuaran cuausant bones sensacions durant el 2020

Si t’estàs sentint generós en aquesta època de festes, aquí et donem diverses opcions de gadgets per obsequiar.

Nintendo Switch V2, la consola més cool del planeta

La versió del 2019 de la Nintendo Switch V2 té una millor durada de bateria, es pot connectar a la televisió i té controls que es poden extreure.

gadgets 2020 nintendo switch
Apple iPad (10.2 polzades, 2019)

L’iPad més nou. La nova versió de l’iPad insígnia d’Apple va sortir al setembre. La pantalla va augmentar de mida a 10.2 polzades i adquireix un nou connector per ajustar teclats intel·ligents.

Apple iPad (10.2 polzades, 2019)
Dyson Cyclone V10 Absolute Aspiradora sense cables

Aquesta aspiradora és la més potent en la categoria d’aspiradores sense cables de Dyson. La seva combinació, de poder i conveniència, podria valer el seu preu de gairebé 500 €.

Dyson Cyclone V10 Absolute Aspiradora sense cables
Yamaha YAS-209. Barra de so amb Alexa

Aquesta barra de so de Yamaha és la nostra favorita en aquest rang de preu. Funciona amb Alexa, de manera que li pots demanar a l’assistent virtual d’Amazon que reprodueixi música quan el televisor estigui apagat.

Yamaha YAS-209. Barra de so amb Alexa
Netgear Arlo Pro-2 (sistema de 2 càmeres)

El sistema de càmeres de seguretat Arlo Pro 2 és un dels gadgets que es distingeix per la seva flexibilitat. Té un disseny resistent a l’aigua que li permet estar, tant en interiors com exteriors. Pot funcionar amb l’energia de la bateria fins a sis mesos i és fàcil d’instal·lar. Té compatibilitat amb Alexa i Google Assistant.

gadgets Netgear Arlo Pro-2 (sistema de 2 càmeres)