Regala dolçor durant aquest Nadal amb aquests delicioses postres

Si bé ja hem presentat les begudes més fines i els aperitius més deliciosos per a gaudir del Nadal, és moment de pensar en les postres que donaran dolçor a les nostres celebracions.

Idees per a gaudir del Nadal més “sweet”

Deixa’t captivar per les acolorides i divertides creacions que Sweet Caroline ens presenta amb motiu de les festes, on el sabor i la màgia se serveixen com a postres. Visita’ls al carrer Callaueta, núm.14, d’Andorra la Vella.

Idees per a gaudir del Nadal ple de dolçor
Un arbre de macarons per a tu

Essent un dels mestres pastissers per excel·lència del nostre país, el Jimmy no ens deixa d’oferir els més deliciosos macarons i pastissos nadalencs, amb el savoir fer de la gastronomia francesa. Visita’ls a l’avinguda Sant Joan de Caselles, núm. 15, de Canillo, o a la plaça Coprínceps, núm. 7, d’Escaldes-Engordany.

Un arbre de macarons per a tu
Un calendari d’advent que voldràs acabar aviat

Chocolat Factory acostuma a presentar-nos les millors idees per a regalar i, durant les festes de Nadal, no podia ser d’una altra manera. Un divertit i bonic calendari d’advent, ple de dolces sorpreses, és segurament un obsequi que tothom sabrà apreciar. Visita’ls al carrer de la Unió, núm. 1, d’Escaldes-Engordany.

Un calendari d’advent que voldràs acabar aviat
Bombons per a regalar

Un deliciós bombó alegra el dia de qualsevol persona, i encara més en una època com aquesta, on compartim petits moments de goig amb els nostres éssers estimats. Perquè no regalar, llavors, un estoig dels saborosos bombons de Chocolates Valor? Podràs escollir entre diferents presentacions. Visita’ls a la plaça Rebés, núm. 6, d’Andorra la Vella.

Bombons per a regalar amb dolçorGaudeix del millor Panettone d’Espanya

Aquest brioix d’origen italià, ja és un producte que trobem freqüentment a moltes taules de Nadal, ja que s’ha popularitzat ràpidament entre les comunitats llatinoamericanes i, indubtablement, en part de la cultura ibèrica. Tant és així, que el “Millor Panettone Artesà d’Espanya” del 2019 el tenim molt a prop, a la ciutat de Barcelona, on el pastisser Tonatiuh Cortés elabora els seus productes artesanalment a Cloudstreet Bakery. Visita’ls al carrer Rosselló, núm. 112, de Barcelona.

Gaudeix del millor Panettone d’Espanya