Noves tecnologies: Edició Limitada dels nous cascos de Beats

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. La nova edició limitada dels cascos Beats i la càmera Osmo Pocket encapçalen les tendències.

Edició Limitada dels nous cascos de Beats

Sempre hi ha un punt de partida. En el cas de Beats, tot va començar en un estudi. I en el de Disney, tot va començar amb un ratolí. Però hi ha un nexe d’unió indiscutible: la música. I és que tant Beats com Disney utilitzen aquest llenguatge universal per inspirar, perquè tothom segueixi somiant i mantenint viva la màgia. En homenatge al ratolí més popular, Beats ha col·laborat amb Disney per crear una edició especial dels auriculars Beats Solo3 Wireless, per tal de celebrar l’aniversari del ratolí amb el qual tot va començar: Mickey.

Els podeu trobar a MyMac. Preu: 269,95 €

Edició Limitada dels nous cascos de BeatsLa innovadora càmera Osmo Pocket

DJI Osmo Pocket és una atractiva aposta, per part dels xinesos, per oferir no només una càmera amb estabilitzador digital, sinó que també compta amb estabilització mecànica, portant així aquesta tecnologia a gairebé qualsevol persona, de forma fàcil i sense complicacions. El més atractiu, però, és que tot està inclòs en un petitíssim dispositiu de tot just 12 cm d’alt i d’un pes de 116 g, llest per ser utilitzat amb una sola mà. DJI Osmo Pocket, una atractiva i petita càmera d’acció amb estabilitzador mecànic que vol treure el lloc ​​a la mateixa GoPro.

La podeu trobar a MyMac. Preu: 349,95 €

La innovadora càmera DJI Osmo PocketEl nou iPad Air

Temporada plena de novetats en el món d’Apple. Al llançament dels nous iPad Mini i iPad Air, el van seguir nous iMac. Ara que tenim un moment de descans, és hora de centrar-nos en un aspecte molt interessant dels nous iPad: el paper de l’iPad Air com successor de l’antic iPad Pro de 10,5 polzades, el què el converteix en una proposta difícil de rebutjar, almenys, per als que estiguin interessats en tenir un dispositiu lleuger, amb bona bateria i molt capaç.

El podeu trobar a MyMac. Preu: 499 €

El nou iPad Air by AppleNous AirPods amb caixa d’inducció

El món tecnològic feia anys que esperava una actualització dels audiòfons més populars dels últims anys: els AirPods. Segurament són els fanàtics d’Apple els qui esperaven una nova versió d’aquest producte amb més ànsia, i l’espera ha acabat. Els de la poma mossegada van anunciar els seus nous AirPods, que vénen amb millor vida de la bateria i amb més i noves característiques. Aquests nous dispositius conserven el mateix nom dels seus antecessors, anomenant-se simplement “AirPods”.

Seguint les tendències del mercat, els nous AirPods vénen amb Siri habilitada, el què vol dir que els usuaris poden fer trucades telefòniques, escoltar música, obtenir informació sobre el temps i molt més, a través de l’assistent virtual i sense haver de tocar els auriculars. En aquesta ocasió, els audiòfons vénen amb uns sensors que detecten quan estan a l’orella.

Els podeu trobar a MyMac. Preu: 209,95 €

Nous Apple AirPods amb caixa d'inducció