Els superherois dominen la cartellera de Cinemes Illa Carlemany

Aquesta setmana, del divendres 17 al dijous 23 de maig, la cartellera de Cinemes Illa Carlemany tindrà diferents opcions per als amants dels herois i superherois. Arran de l’èxit de taquilla que va assolir Avengers: Endgame, la darrera producció de l’univers cinematogràfic de Marvel, que ha recaptat més de 2.490 milions de dòlars –uns 2.220 milions d’euros– en només tres setmanes, aquesta seguirà a les sales andorranes.

Cartellera Cinemes Illa Carlemany Thanos MarvelDesprés que Thanos fes desaparèixer la meitat dels habitants de l’univers, els Venjadors sobrevivents han de reconstruir la seva realitat i restaurar l’ordre, però no ho tindran gens fàcil. La pel·lícula, sens dubte, serà una muntanya russa de sensacions i emocions per a l’espectador, i més encara si és un apassionat de Marvel.

Cartellera Cinemes Illa Carlemany Detective PikachuD’altra banda, Pikachu Detective i Hellboy també hi arriben amb el propòsit de captivar l’audiència del Principat, que segurament sabrà valorar aquestes dues produccions tan esperades. Mentrestant, La Llorona serà un dels plats forts per als amants de les pel·lícules de terror, perquè aquesta aparició esfereïdora, basada en llegendes del folklore llatinoamericà, promet fer tremolar de por a més d’un valent.

Cartellera Cinemes Illa Carlemany HellboyLa cartellera setmanal la completen la comèdia espanyola Lo dejo cuando quiera; l’animació infantil Uglydolls; el film d’aventures Mia y el león blanco; la comèdia nord-americana Casi Imposible i, finalment, Timadoras Compulsivas, on Anne Hatheway tindrà un rol protagonista.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 17 al dijous 23 de maig.

Cartellera Cinemes Illa Carlemany Andorra

Cartellera Cinemes Illa Carlemany