El casament dels teus somnis amb el suport dels professionals

Organitzar un casament, per senzill que sigui, implica grans dosis d’organització i previsió. És un dia que tothom vol que sigui especial, i és per aquest motiu, que cal buscar els millors professionals perquè res no falli.

Això, i no deixar escapar cap dels elements que convertiran el vostre gran dia en una jornada memorable.

Com les flors: un element decoratiu imprescindible en aquestes ocasions. A Àngels Flors i Tot Natura, trobareu tot allò que busqueu per donar-li aquell toc de frescor i distinció que només la flor natural ens ofereix.

Una de les primeres decisions que cal prendre és la de triar el lloc on es farà la celebració. El més adequat és buscar un lloc amb experiència en l’organització d’aquesta mena d’esdeveniments i si pot ser en un entorn bonic, sobretot si s’han de fer fotografies. L’hotel Coma Bella, de Sant Julià de Lòria, reuneix aquestes dues qualitats: un  establiment encantador, prop del bosc de La Rabassa, envoltat de natura i impressionants vistes.

l'Hotel Coma Bella ofereix serveis per al teu casamentSi sou més de muntar un envelat, també compteu amb professionals especialistes. Com MAPESA, experts en envelats per a celebracions de tota mena.

Envelat per a casament MapesaSens dubte, un altre dels aspectes primordials, són els diferents vestits, així com les sabates i els complements que lluirem per a una ocasió tan especial i, a VERBA & dpeus, trobareu tot el necessari, amb dissenys exclusius, elegància i una atenció personalitzada.

VestitsI, si ja tenim tot això, només ens faltaran els tocats i els complements exclusius per a núvia i convidats. No us la jugueu, la millor opció és visitar Idoia Hats & More.

Barrets Idoia Hats & MoreÉs clar que qui prioritzi la bona cuina té també altres opcions més que saboroses, com ara la Borda del Rector a la parròquia de Canillo, o la Borda Major d’Encamp, on podreu tastar les millors carns a la brasa del país, amb un servei atent i un entorn privilegiat des d’on podreu immortalitzar el gran dia.

Detalls a la Borda Major VI ja que parlem de fotografies, a més del reportatge que s’acostuma a encarregar en aquestes ocasions, podeu ser originals de veritat i contractar la darrera proposta d’Espejo Mágico. Un nou servei del fotògraf Reinaldo Márquez, que consisteix en fer fotografies interactives que es poden imprimir al moment i que a més de generar records, aporten un toc de glamour i entreteniment afegit a aquesta mena d’esdeveniments.

Mirrorland Reinaldo Márquez

El pastís és un altre dels imprescindibles. Per això, si teniu una idea al cap, o voleu tancar amb el millor regust el dinar o sopar de noces, val la pena que feu una ullada a les propostes de la pastisseria de Family Room o les delícies que prepara Sweet Caroline.

Pastís Sweet Caroline per al teu casament
Foto: César De Pablos

I tanquem aquesta llista de recomanacions infal·libles amb un tip de bellesa: el  botó d’or d’una de les coses que més mirades rebrà al llarg de la jornada com són les mans: si en teniu cap dubte, demaneu hora a Amèlia Ungles, i descobrireu un ventall gairebé infinit de possibilitats.

Amèlia UnglesAra, només queda gaudir de la lluna de mel en alguna platja paradisíaca, o fent un safari fotogràfic. La imaginació, no té fronteres!

Pastís de Family Room

democrates andorra