Noves tecnologies: Sleepbuds de Bose per dormir tranquil

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Et presentem el nou drone Airselfie 2, perquè les teves selfies siguin úniques.

DODOW

Dodow, el metrònom intel·ligent que per un preu de 49 euros et promet que conciliaràs el somni molt més ràpid.

DODOWRobot Cambra Wifi Appbot Riley

És la sofisticació de les càmeres de seguretat. Un robot càmera que es pot desplaçar fins on tu vulguis. ¿Usos? Tots els que et puguis imaginar: Cura de mascotes o de gent gran, seguretat en oficines o magatzems… El seu preu: 170 €

Robot Cambra Wifi Appbot RileyAnova

Cuinar a baixa temperatura. És un sistema usat per grans xefs, per cuinar els aliments en el seu punt exacte. Una manera d’elaborar receptes sense que els aliments perdin les seves aromes i qualitats.

AnovaEmber

La primera tassa amb control de temperatura. El preu? 179,95 euros el model viatge, i 99,95 euros el model normal.

EmberAirSelfie 2

Un dron especial per smartphones. És com un dron de butxaca especialment dissenyat per mòbils. Està arrasant en països asiàtics. Es tracta d’una petita càmera voladora que maneges des de terra amb el teu mòbil. És genial per fer-se selfies amb una altra perspectiva, i vola fins a 20 metres d’alçada. El millor regal tecnològic per Instagramers d’alçada.

Vols alguna dada tècnica? Airselfie 2 grava en Full HD, amb un camp de visió de 85º i una memòria interna de 16 Gb, ampliable via targeta micro SD. És un dron de butxaca que vola gràcies a 4 hèlixs. La càmera aquesta embolicada en una carcassa d’alumini anoditzat amb amortidors antivibració.

A aquesta petita càmera, amb bateria de 400 mAh 7,4 V, la controles a través d’una app, a manera de joystick, instal·lada al teu mòbil. I el millor és que s’instal·la molt fàcilment tant en dispositius iOS com Android, generant la seva pròpia xarxa wifi de 2,4 GHz, com et quedes? I d’aquí directes a les xarxes en segons. Entre tots els regals tecnològics que hem seleccionat, aquest és especialment indicat per a instagramers. Costa 229 euros.

AirSelfie 2 DroneSegway Drift W1

Patins elèctrics per a totes les edats. La mobilitat urbana és un dels temes principals del 2019. Sobretot ara que s’està restringint el trànsit en els centres de les ciutats, a favor dels vehicles elèctrics. El futur ja no el tens a les teves mans, ho tens en els teus peus. És el gadget perfecte per regalar, un dels millors regals tecnològics. Són petits, lleugers i molt fàcils de portar. Els patins elèctrics Segway Drift W1 són dos patins individuals.

Cadascun pesa 3,5 quilos, així que quan no aneu patinant els podeu transportar a la motxilla. Són tan excepcionals que s’equilibren sols, tu només has de pujar-te. I per començar a moure només has de tirar-te una mica cap endavant. Costen 369 euros.

Segway Drift W1