Neix un nou concepte de boutique a Andorra: Pollyanna #P7

Dijous al vespre, el grup Pollyanna Andorra va presentar un nou concepte de botiga al Principat, es tracta de Pollyanna #P7, ubicada a l’Avinguda Carlemany, 95, d’Escaldes-Engordany. Aquesta botiga, que ja formava part de l’extensa xarxa d’establiments que el grup ostenta a Andorra, respira un aire molt modern i sofisticat, gràcies a la seva exquisida decoració i està perfectament dissenyada perquè totes les seves col·leccions estiguin visibles i accessibles per a les seves clientes.

Detall interior de Polyanna #P7 Andorra
Foto: César De Pablos

I, com no podia ser d’una altra manera, el grup Pollyanna, que va obrir la primera botiga l’any 1977 i sempre ha apostat per nous creadors i per la millor selecció de marques contemporànies, en aquesta ocasió ha seguit la mateixa tendència, però aportant interessants novetats, en un ambient molt exclusiu.

Equip de treballadors de Polyanna #P7 Andorra
Foto: César De Pablos

Algunes de les noves propostes, que es poden adquirir en aquesta nova botiga, porten el prestigiós segell de marques com ara BA&SH, All Saints o Maje, però també podeu trobar la millor selecció de marques premium, sense cap necessitat de desplaçar-se a altres països.

Convidades a la inauguració de Polyanna #P7 Andorra
Foto: César De Pablos

L’acte d’inauguració del nou espai va comptar amb altres propostes interessants, a banda de la moda, com ara un tast de sushi, begudes i un obsequi per a tots els presents en l’esdeveniment.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
@willyrex i @cristiurbi a Polyanna #P7 Andorra
Foto: César De Pablos