Que la calor no et guanyi la batalla!

Les elevades temperatures estivals han estat la gran costant d’aquest any i són moltes les persones que han trobat el seu respir a la platja, la piscina o a la terrassa gaudint d’una cervesa. Però què fem a casa, a la feina o al carrer quan aquestes opcions no són viables? Compartim amb tu alguns dispositius que, si bé no són la panacea, t’ajudaran a alleujar els efectes de les onades de calor que són cada vegada més freqüents.

Un ventilador que va amb tu

Dreamy Cubby és un modern ventilador de coll, portàtil, sense aspes i de bateries recarregables, que s’acobla al coll de forma ergonòmica per a refrescar-te de la cara al cap. La seva tecnologia silenciosa i tres nivells de potència el fan un accessori còmode i molt necessari en aquests dies de calor. Per menys de 20 euros, el podràs trobar a Amazon.

noves tecnologies per a la calor
A la feina, ben fresquets

A vegades, la climatització de l’espai de treball no és suficient per fer front a les altes temperatures, sigui per qüestions de potència o d’espai disponible. Amb el ventilador Smartdevil, connectable per cable USB al teu ordinador o portàtil, gaudiràs d’una opció petita i alhora convenien capaç d’oferir un bon flux d’aire per a refrescar-te.

ventilador Smartdevil
Sempre hidratats

Mantenir-se ben hidratats durant la temporada d’estiu és cabdal per gaudir d’una bona salut i evitar ensurts. Ara que la calor puja i puja, l’ampolla intel·ligent Hidrate Spark es convertirà en la teva millor acompanyant, ja que monitora el teu consum d’aigua i brilla per a recordar-te que has de consumir-ne una miqueta més. A més a més, podràs sincronitzar tota la informació a diferents apps d’Android i iOS.

ampolla intel·ligent Hidrate Spark
Un barret amb ventilador? Doncs sí!

No és el casquet volador de Doraemon, però aquest producte també té la seva gràcia. Desenvolupat per KoolBreeze, el solar hat o barret solar és un producte d’estil vaquer que integra un ventilador per ajudar-te a alleujar els efectes de la calor. Tot això, aprofitant l’energia solar a través d’un petit panel ubicat a la part superior del barret. Si passes molt temps a l’aire lliure durant aquest estiu, potser aquest és el gadget per a tu.

KoolBreeze solar hat