Configura la teva Smart Home amb aquests 8 gadgets

Et mostrem els millors gadgets tecnològics per a convertir la teva llar, i la del teu cercle més pròxim, en una Smart Home. La llar intel·ligent per a tot!

Els gadgets tecnològics són tots aquests dispositius que complementen una funció o alguna activitat en el nostre dia a dia, de la manera més pràctica possible. Cada vegada són més els productes d’aquest tipus que envaeixen el mercat electrònic, en el qual podem trobar, des d’un ratolí per a l’ordinador, fins a un endoll intel·ligent per casa teva, sempre adaptats a les noves tecnologies.

Hi ha diversos tipus de gadgets: de realitat virtual i augmentada, especialitzats en espionatge, rellotges intel·ligents, accessoris per a videojocs, per a rebre consells que ens ajudin a canviar el nostre estil de vida, o un programari amb el qual podem consultar informació a internet, com ara el temps o les notícies.

Molts d’aquests dispositius estan condicionats a la nostra llar, per la qual cosa, la fan un lloc intel·ligent i adaptat a totes les nostres necessitats. A continuació, els millors gadgets que pots aconseguir.

1) Càmera Blink XT2

Per gaudir d’una tranquil·litat completa a casa teva, la càmera sense fils Blink XT2 és una de les millors opcions d’aquesta llista. Està adaptada per a interiors i exteriors, amb una autonomia de dos anys i àudio bidireccional. Garanteix una cobertura diürna i nocturna: grava vídeo HD, de fins a 1080p, durant el dia i també a la nit, gràcies a la visió nocturna HD per infrarojos. Per a la instal·lació d’aquest sistema de vigilància no cal cap mena de muntatge professional, ja que no requereix eines ni cables.

Càmera Blink XT2 per a Smart Home2) TV Box Android 9.0

La TV box d’Android és el producte ideal per a aquells que vulguin completar les aplicacions i els programes de la seva televisió. Està equipada amb l’últim sistema Android 9.0 i compta amb una capacitat de 4GB DDR3 i 32GB EMMC. La smart TV Box és compatible amb les funcions 8K i 3D, per a donar una sensació més immersiva i de qualitat. També compta amb un teclat de 92 tecles i amb un ratolí tàctil, fàcil i còmode d’utilitzar.

TV Box Android 9.0 per a Smart Home3) Endoll intel·ligent Omnialux P202A-2

Aquest connector converteix en intel·ligents els dispositius electrònics de casa teva, ja que permet controlar-los de forma remota. També et permet programar o temporitzar el consum energètic de tots els dispositius connectats i, a més, t’informa sobre el consum energètic d’aquests. El control per veu està adaptat a Amazon Alexa, el teu assistent de Google o l’aplicació gratuïta Smart Life.

Endoll intel·ligent Omnialux P202A-24) Trípode Alfort 360º

El mini trípode Alfort és un dels millors gadgets per als amants de la fotografia, adaptat a mòbils i amb compatibilitat universal. Està fet d’esponja i plàstic, que el converteix en un producte lleuger, resistent a la corrosió i antilliscant. Destaca per les seves múltiples funcions i per la rotació a 360º, a més de comptar amb control remot de fins a deu metres. Gràcies a la seva flexibilitat, podràs doblegar-lo i girar-lo totes les vegades que necessitis fins a obtenir l’angle més desitjat.

Trípode Alfort 360º5) Ratolí gamer Logitech G502 HERO

Per als aficionats al gaming aterra a la nostra llista el ratolí per ordinador Logitech G502 HERO. Disposa d’un sensor òptic avançat, per a una màxima precisió de seguiment, il·luminació RGB personalitzada i perfils de joc personalitzats. Compta amb onze botons programables per ajustar els teus comandaments favorits i permet tenir una experiència més còmoda.

Ratolí gamer Logitech G502 HERO6) Echo Dot 3a generació i dues bombetes Philips

El següent lot inclou un Echo Dot de 3a generació i un joc de dues bombetes intel·ligents Philips Hue White, tot el que necessites per convertir la teva casa en una llar digital. Porta integrat el l’assistent digital Alexa, amb el qual podràs controlar la llum de les bombetes a partir d’una senzilla instal·lació. Les bombetes intel·ligents responen al control per veu mitjançant Bluetooth, només has de dir “Alexa, atenua les llums” perquè el sistema respongui.

Echo Dot 3a generació i dues bombetes Philips7) Amazon Fire TV Stick

Sens dubte, l’Amazon Fire TV Stick amb comandament per veu Alexa, és un dels productes més venuts. Controla la teva TV, barra de so, o qualsevol altre producte compatible, amb els botons específics per engegar el dispositiu, silenciar o ajustar el volum. Pots reproduir i controlar el contingut amb el comandament per veu Alexa i així podràs gaudir d’un major nombre de funcions de veu en reproductors en streaming.

Amazon Fire TV Stick8) Echo Show 5

Un altre dels dispositius que et connecta a Alexa és el Tiro Show 5, que ofereix imatges de qualitat en una pantalla de 5,5 polzades i un so envoltant. El seu disseny és ideal per a qualsevol estada o llar: configura alarmes, temporitzadors, reprodueix lletres de cançons a la pantalla, etc. No et perdis totes les comoditats que està oferint la intel·ligència artificial a les nostres llars.

Amazon Echo Show 5