Remeis naturals: aliments per potenciar el bronzejat

Els dies en què prendrem el sol i ens posarem morenes ja no poden trigar. Està demostrat que modificar una mica la dieta unes setmanes abans de prendre el sol evita les al·lèrgies solars i combat l’envelliment cutani. Us proposem uns aliments que us ajudaran a tenir el millor bronzejat.

Pastanagues

A l’estiu s’imposen bones dosis de vitamina A en forma de betacarotens, sobretot mengeu pastanagues. Són un potent antioxidant que combat l’envelliment cutani. Així prepararem la nostra pell per bronzejar i a més el potencien, perquè faciliten la producció de melanina.

Pastanagues bronzejatSardines a la brasa

El peix blau (sardines, tonyina, seitons, salmó …) és ric en àcids grassos i proteïnes, nutrients essencials necessaris per reparar les cèl·lules danyades de la pell. Ara que es poden fer barbacoes amb sardines sense molestar els veïns, és moment d’aprofitar-ho.

Sardines a la brasa“Salmorejo”

El tomàquet és un dels aliments amb més contingut en els betacarotens que et protegeixen del sol. El “salmorejo” està fet a base de tomàquet i all, dos components molt saludables. El tomàquet ens farà accelerar el bronzejat mentre que l’all millorarà la circulació.

SalmorejoOli d’oliva

Els beneficis de l’oli d’oliva, sobretot l’extraverge són evidents. És un element indispensable en la dieta mediterrània. És font de vitamina I, el consum abans de prendre el sol està demostrat que evita les al·lèrgies solars.

Oli d'OlivaAmanida d’espinacs

Els espinacs també són aliments amb un alt contingut en carotè. A més, aquesta verdura té fitonutrients i pigments que protegeixen la pell dels raigs ultraviolats. Els podeu preparar en amanida, i si hi afegiu una mica de pera tallada fineta i unes nous, el resultat serà excel·lent.

Amanida d'espinacsCogombre

La hidratació de la pell és un element que cal tenir en compte, sobretot a l’estiu. El cogombre és un aliment ric en aigua, vitamines i minerals que són molt beneficiosos per a la pell i l’ajuden a hidratar naturalment. Un bronzejat sobre pell hidratada es veu més bonic i dura més.

Cogombre