AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari, el primer centre ‘Cat Friendly’ d’Andorra

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari ha obtingut el certificat ‘Cat Friendly Clinic’ de la International Cat Care, esdevenint en el primer hospital veterinari d’Andorra amb aquesta distinció. Aquest hospital veterinari escaldenc s’ha transformat per a oferir un entorn òptim per a la cura dels gats, enfocat en el benestar i la comoditat d’aquests animals.

Fotos: César De Pablos

Noemí Mayoral, auxiliar tècnica veterinària i etòloga, destaca aquesta fita com un pas endavant per a AniCura Món Veterinari, ja que representa una millora notable perquè els gats se sentin còmodes i tranquils quan visiten aquest hospital veterinari.

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari

AniCura Món Veterinari disposa d’una zona dedicada exclusivament als gats. Aquest espai ha estat dissenyat tenint en compte les necessitats específiques d’aquests animals, proporcionant-los un entorn acollidor i segur. És per aquest motiu, i per garantir la tranquil·litat dels felins, que el centre disposa d’un espai totalment lliure de contacte amb gossos i altres espècies no felines, la qual cosa redueix l’estrès i l’ansietat dels gats durant les seves visites.

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari

Com no pot ser d’una altra manera, AniCura Món Veterinari compta amb dues sales de consulta exclusivament per al públic felí, totes ben equipades amb tot el necessari per atendre’l de la millor manera. A més a més, cada sala disposa de difusors de feromones felines que ajuden a que els gats s’hi trobin millor.

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari

El soroll excessiu també pot ser estressant per als gats. És per això que l’hospital ofereix una zona silenciosa i lliure de contaminació acústica on els gats poden esperar tranquil·lament. La sala d’espera, amb un ‘pàrquing de gats’, ha estat pensada tenint en compte les necessitats dels felins i dels seus propietaris.

AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari

L’hospital, com és lògic, també mostra una variada selecció de productes de cura i alimentació específics per als gats, assegurant que els propietaris puguin trobar l’opció idònia per a regalar benestar als seus amics peluts. AniCura Món Veterinari també posa a disposició dels propietaris informació rellevant sobre la salut i la cura d’aquests animals.

L’obtenció del certificat ‘Cat Friendly Clinic’ és un testimoni del compromís d’AniCura Món Veterinari Hospital Veterinari amb la millora de l’atenció als gats i amb l’oferta d’un entorn adaptat a les seves necessitats. Aquesta distinció fa que l’hospital sigui una opció destacada per a tots els amants dels gats a Andorra, assegurant que les visites al veterinari siguin una experiència positiva i sense estrès per als seus felins.


C/ Josep Viladomat, 36. AD700 Escaldes-Engordany.
Telèfon: +376 863 331
www.monveterinari.com