Domuslabs presenta Sa Calma Andorra

El despatx d’arquitectura i interiorisme Domuslabs, presenta la promoció immobiliària Sa Calma Andorra al cor d’Escaldes-Engordany sota la filosofia de crear espais reflexionats, amb essència i sostenibles.

Durant la presentació a càrrec de Lara Farré, Cosma Musacchio i Ricard Gutiérrez, els assistents van poder conèixer tots els detalls de la promoció gràcies a una visita virtual per diferents espais de l’edifici i a l’experiència visual i tàctil dels diferents materials utilitzats. D’aquesta manera innovadora, el públic present va poder imaginar d’una manera més immersiva com seran els habitatges que estan construint.

Sa Calma Andorra es troba a l’avinguda Sant Jaume d’Escaldes-Engordany, a molt pocs metres dels principals serveis, envoltada de natura i amb unes vistes excepcionals de la vall. Amb 1.990 m² construïts, l’edifici està format per un total de 12 habitatges, de 2 a 4 habitacions, cadascun creat i dissenyat com una peça d’art, 12 trasters, 2 boxs i 21 places d’aparcament.

BUSCANT L’EQUILIBRI

El projecte s’ha creat buscant l’equilibri entre allò existent i el que està per venir, respectant la consonància entre tradició i projecció, funcionalitat i disseny, pilars essencials de la seva manera de crear espais. Per això han decidit rehabilitar un edifici existent amb dues característiques úniques i immillorables; ubicació i orientació.

Per a Domuslabs, Sa Calma Andorra és molt més que qualitat, innovació i confort, és el reflex de la seva manera d’entendre la vida i de fer arquitectura; llars funcionals i cuidades, espais on ells mateixos voldrien viure.

ESPAIS DE VIDA

L’edifici consta de set plantes; la planta baixa que dona accés des de l’Avinguda Sant Jaume i es distribueix en dos grans boxs, trasters i rebedor i sis plantes dedicades a habitatges. Cada planta té dos pisos, tots dos amb doble orientació nord-sud, fet que afavoreix  que la zona de dia es trobi al costat sud on la llum natural és la protagonista, mentre que les habitacions es troben al costat nord per gaudir d’un silenci absolut. A més, a banda i banda es poden apreciar unes precioses vistes a les muntanyes, molta llum i una tranquil·litat incomparables.

Tots els habitatges disposen d’espais exteriors, especialment les plantes segones que gaudeixen d’unes terrasses de més de 70 m², distribuïdes en una gran part a la façana sud i en l’altra en uns acollidors espais verds a la zona de les habitacions.

Domuslabs ha volgut donar un paper protagonista a la zona dia, on els espais oberts i amplis faciliten la quotidianitat i el ‘relax’, i als acabats, escollint acuradament materials d’alta gamma, coherents i respectuosos amb l’entorn.

Han estat moltes hores de reflexió, d’imaginar la vida a Sa Calma Andorra per poder plasmar allò que els hi agradaria trobar i tenir. El resultat, un projecte d’interiorisme on cada element ha estat pensat per aportar el màxim confort i caliu.

MOLT MÉS QUE UNA PROMOCIÓ

Per a aquest despatx, el fet de comprar i d’entrar a viure a una nova llar ha de ser una experiència a l’altura de la inversió que suposa, molt més cuidada del que estem acostumats i on cada detall compti. Per això, prioritzen la personalització dels espais, l’acompanyament del client en tot el procés i ofereixen l’opció d’entregar els habitatges completament equipats; des del mobiliari fins a la nevera plena. I és que a Domuslabs els hi apassiona crear llars perquè als seus clients només els hi quedi omplir-les de vida. Coneix-los millor a www.domuslabs.net.