Dr. Bruno Jacobovski, la solució definitiva contra la caiguda del cabell

Més de 500 intervencions d’èxit avalen l’experiència del Dr. Bruno Jacobovski, metge especialista en trasplantament capil·lar i un dels pocs cirurgians a Europa habilitat per aplicar, de manera combinada, les tècniques de trasplantament capil·lar FUE i FUSS durant una mateixa intervenció. Instal·lada a Barcelona, la clínica del Dr. Bruno Jacobovski ofereix  el finançament de tota l’operació i també s’encarrega de fer el traslladat de pacients d’Andorra a Barcelona.

Un tractament apte per a homes i dones

La clínica del Dr. Bruno Jacobovski és la millor alternativa capil·lar per a totes aquelles persones que volen posar-li fi a l’alopècia. El tractament, no només s’aplica al cap, sinó també a altres zones com ara la barba, el bigoti, les patilles i les celles. Si bé en el 95% dels casos s’intervenen a homes, cada vegada més dones aposten també per aquest mètode, ja que la intervenció és indolora, es fa de forma ambulatòria i es practica amb anestèsia local. Generalment, als 10 o 15 dies, el pacient ja pot fer vida normal.

FUE, una tècnica revolucionària per tractar de manera eficient l’alopècia i la calvície

L’aplicació de la tècnica FUE suposa l’extracció de fol·licles individuals, de la part donant, que és la zona posterior i lateral del cap. Per aplicar aquest procediment es rapa una part del cap del pacient, però de manera discreta i, posteriorment, es distribueixen els fol·licles a la zona receptora. La tècnica FUE és una de les més evolucionades i està comprovat que el pèl implantat no torna a caure, ja que l’extracció es fa d’una zona (posterior i lateral del cap), on els fol·licles estan programats genèticament per créixer tota la vida, o segons el cas, només de la zona donant (clatell i laterals).

Trasplantament  segur i de qualitat

Generalment, quan es realitza una intervenció capil·lar al pacient se sol extreure al voltant de 3000 a 3500 fol·licles. Per fer-lo de manera segura i amb tal de garantir la supervivència fol·licular, el Dr. Bruno Jacobovski utilitza un instrument quirúrgic, d’invenció pròpia i patentat, el BJ Chilling Plate, el qual manté els fol·licles extrets a una temperatura de 4 graus, la qual cosa alenteix el seu metabolisme cel·lular i els manté vius.

Dr. Bruno Jacobovski, un trasplantament per a tota la vida

Els microimplants capil·lars, per regla general, es mantenen tota la vida, però perquè aquesta condició es compleixi, la intervenció s’ha de realitzar en una clínica de trasplantament capil·lar i per professionals especialitzats. “El trasplantament capil·lar és l’única opció possible per recuperar el pèl en aquelles zones on ja s’ha perdut el fol·licle pilós. No és la pell la que determina el futur del pèl, sinó el mateix fol·licle pilós. Per evitar la caiguda, el pèl s’ha d’extreure de les zones segures, però això depèn de les habilitats i coneixements del cirurgià”, assegura l’especialista. A més, afirma que, en tractar-se del cabell del mateix pacient, no existeix possibilitat de rebuig.

Resultats

S’ha de tenir en compte que un trasplantament capil·lar és un procés que requereix temps i paciència. Generalment, els resultats es perceben al cap de 12 mesos si s’ha fet en la zona frontal, i el cas de la coroneta 18 mesos després. “És normal la caiguda del cabell en una primera fase, però després dels tres mesos comencen a créixer de manera progressiva els primers fol·licles empeltats, ja que no es posen en marxa tots al mateix temps”, explica el doctor, que assegura que el resultat final i definitiu serà visible transcorreguts els dotze mesos des de la intervenció.

Controls periòdics

Després de la cirurgia, els pacients realitzen controls de manera periòdica, cada tres o sis mesos, que poden ser presencials i en línia.

Trasllat Barcelona-Andorra / Andorra-Barcelona

La clínica capil·lar del Dr. Bruno Jacobovski assumeix les despeses pel trasllat dels pacients, tant d’anada com de tornada. El desplaçament es fa en cotxe amb xofer, des d’Andorra fins a la clínica. Tanmateix, ofereix l’opció d’allotjament a Barcelona.

Carrer Mallorca, 326 · 08037 Barcelona · Dilluns – Divendres: 10:00h a 19:00h

www.trasplantamentdecabell.com

FACEBOOK: Dr. Bruno Jacobovski

INSTAGRAM: drbrunojacobovski

MIRAR ABANS I DESPRÉS www.trasplantamentdecabell.com