(+Fotos) Andbank referma el seu compromís amb l’esport andorrà

Andbank continua refermant el seu suport i promoció de diverses iniciatives esportives a Andorra, consolidant la seva presència com a entitat compromesa amb el desenvolupament de diferents disciplines. Les accions inclouen la signatura d’un conveni amb la Fundació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa 2025, la presentació de la nova temporada de la Federació Andorrana de Natació (FAN), i la col·laboració amb el club ciclista Andona.

Fotos: Andbank Andorra · FAN

Andbank va renovar el seu compromís com a patrocinador oficial dels Jocs dels Petits Estats Europeus (JPEE) Andorra 2025. El conveni de col·laboració va ser signat el 6 de novembre de 2023 a la seu administrativa de l’entitat financera. La presència destacada del president d’Andbank, Manel Cerqueda; el cap de Govern, Xavier Espot, el president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, entre altres personalitats, reflecteixen no només el suport continu de l’entitat als esdeveniments esportius d’Andorra sinó el compromís nacional amb l’esport.

Després de l’anul·lació dels Jocs del 2021 a causa de la pandèmia, aquesta col·laboració renova l’aliança entre Andbank i el Comitè Olímpic Andorrà, consolidant la seva contribució a l’èxit d’aquests esdeveniments que tindran lloc del 26 al 31 de maig del 2025.

Andbank referma el seu compromís amb l’esport andorrà

Pel que fa a la natació, el 14 de novembre passat, Joan Clotet, president de la Federació Andorrana de Natació, entitat patrocinada per Andbank, va detallar els plans estratègics i els objectius esportius per a la temporada FAN 2023-2024. Destacant la recent adhesió de la federació a la plataforma tecnològica LEVERADE, el projecte ‘Nedar és vida’, i l’ingrés del president de l’entitat al buró de la Confederació Mediterrània de Natació (COMEN), Clotet va subratllar l’impuls de la natació andorrana cap a l’excel·lència i va revelar que la natació artística debutarà als JPEE Andorra 2025.

Andbank referma el seu compromís amb l’esport andorrà

Quant al ciclisme, Andbank va formalitzar un acord de col·laboració amb Andona, club ciclista femení d’Andorra. La presentació d’aquest conveni, que inicialment té una durada de tres anys, va tenir lloc en una roda de premsa amb la presència de la directora de Banca País d’Andbank, Maria Suárez, i la directora d’Andona, Xary Rodríguez, el 21 de novembre passat. A través d’aquest patrocini, Andbank contribuirà al creixement de l’equip ciclista femení, proporcionant recursos per a la participació en competicions destacades com ara la Copa Catalana i, entre altres, la Volta a Osona.