Estètica Omm, al servei del teu benestar

Ubicada al carrer Ciutat de Consuegra, número 10, d’Andorra la Vella, l’Estètica Omm va obrir portes fa un any, de la mà de Maria Àngels Escudero, oferint una experiència única de bellesa i benestar al país amb tècniques molt avançades.

Dirigit per Maria Àngels Escudero, professional amb 10 anys de trajectòria en el món de l’estètica, Omm disposa d’una àmplia gamma de serveis que abasten des de la depilació i massatges fins a tractaments facials i corporals personalitzats. Un dels tractaments més destacats per a la cura de la pell és el lífting facial japonès, un massatge que tonifica el rostre, enforteix la fisonomia fàcilment i millora notablement l’aspecte de la cara. També destaquen altres tècniques innovadores com ara la fusta teràpia i l’electroestimulació amb Kestos Pressoteràpia.

A més a més, el centre compta en exclusiva amb l’equipament tecnològic Diartèrmia Ro’s Binary Prèmium, ideal per tractar arrugues, flaccidesa, activar el col·lagen, el metabolisme cel·lular i combatre la cel·lulitis. A escala muscular, aquest aparell enforteix la musculatura, alleugera les contractures i la tensió muscular.

Estètica oncològica

La formació en estètica oncològica de Maria Àngels Escudero Ferré aporta una dimensió humanitària als serveis de l’establiment, ja que li permet oferir una cura de la pell personalitzada, professional i segura durant els tractaments oncològics, minimitzant la incomoditat cutània i millorant la qualitat de vida dels pacients. Justament, el compromís amb l’educació del client és un dels trets diferencials de l’Estètica Omm. Cada tractament, més enllà de la personalització, inclou una breu explicació sobre l’estat de la pell, brindant als clients diferents eines que facilitin la comprensió en profunditat dels beneficis dels tractaments que reben.

The Natural One

L’Estètica Omm és l’únic establiment al país que treballa amb la prestigiosa marca The Natural One, una línia de productes de cosmètica, amb una base hidròfila, que utilitza fórmules magistrals amb ingredients naturals de primera qualitat. Aquesta línia respecta la fisiologia de la pell i compleix amb els estàndards més alts d’excel·lència.

Menú exclusiu de bellesa per a casaments

Per als futurs nuvis, l’Estètica Omm ofereix un menú exclusiu de bellesa per a casaments, assegurant que cada núvia se senti radiant i confiada en el seu dia especial. També per a tota mena de celebracions, perquè la imatge és un aspecte fonamental en qualsevol esdeveniment rellevant.

Una estètica oberta a tothom que ho necessiti

No limitant-se a un públic exclusivament femení, l’Estètica Omm reconeix la creixent demanda de tractaments de bellesa per part dels homes. El centre acull cada vegada més públic masculí que busca tractaments de bellesa personalitzats per a mantenir i millorar la seva aparença.

A Andorra, l’Estètica Omm es diferencia per la seva àmplia oferta de tractaments innovadors, exclusius i personalitzats que reflecteixen la dedicació i experiència de la Maria Àngels Escudero en el món de la bellesa i l’estètica.