No et quedis sense entrenar, descobreix la zona fitness

Si encara no t’has decidit, no t’ho pensis més. Princiesport t’ofereix més de 80 hores setmanals de classes dirigides en les seves diferents sales, que compten amb tecnologia d’avantguarda. Sí, és així! Princiesport té activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

Sala Pilates Reformer

Està situada en la planta baixa del club. En aquest espai podràs realitzar classes de ioga, pilates de terra i pilates reformer. Un lloc ideal per buidar la teva ment, relaxar-te i posar a to el teu cos.

Sala Cycling

En aquesta sala podràs accedir a bicicletes estàtiques amb la tecnologia més avançada. Se situa en la mateixa planta on es troba en gimnàs.

Sala Multiactivitat

És un espai polivalent, on es realitzen diferents tipus d’activitats. Se situa en el segon pis, on tindràs les millors vistes per fer esport. Per accedir-hi, pots utilitzar l’escala o bé aprofitar les facilitats que posa al teu abast Ascensors Principat.

Espai Funcional

En aquesta sala podràs entrenar i fer Bodypump igual que HBX, dues modalitats d’entrenament especials per a grups reduïts. Gaudiràs de classes dirigides de forma personalitzada, en sessions intenses i de curta durada.

Gimnàs amb la màxima connectivitat

El nou gimnàs de Princiesport, situat a la plata baixa del club, està equipat amb la més moderna tecnologia. Per millorar la qualitat de la pràctica esportiva es divideix en quatre sectors. Un dels espais està destinat a l’entrenament funcional. Una altra zona està reservada per a l’activitat cardiovascular. També hi trobaràs un sector de màquines exclusives per exercitar tots els grups musculars i un espai de pes lliure amb aparells.

Activitats dirigides

Entrenament funcional

Bodypump

HBX

Meditació

Classe Força

Cardio-Ball

Ioga

Musculació

Cycling

Pilates