Descobreix l’univers Princiesport

La casa club

Gaudeix de les noves instal·lacions de Princiesport, un SmartClub que posa a la teva disposició una variada oferta d’activitats i serveis. Un espai completament renovat, en el qual trobaràs tot el que estàs buscant. A Princiesport et sentiràs com a casa.

Zones verdes i terrasses

Com no podia ser d’una altra manera, la ubicació del club et permet contemplar la naturalesa, la bellesa de les muntanyes que l’envolten i, al mateix temps, gaudir dels diferents espais verds per fer vida social i practicar esport a l’aire lliure. Des de l’àtic podràs accedir a més de 300 m² de terrasses, un lloc ideal per relaxar-te i gaudir de les millors vistes.

Àrea de restauració

Se t’acut res millor després d’un llarg dia d’entrenament que fer un àpat ric i nutritiu? Princiesport disposa d’un servei de bar-restaurant, on trobaràs diferents opcions, com ara entrepans, torrades, aperitius, racions, cafè, infusions i begudes, entre altres. També compta amb un menú diari. No deixis de donar un cop d’ull!

Aparcament exclusiu per a socis

A Princiesport t’ho posen molt fàcil, no has de preocupar-te per buscar un lloc on deixar el cotxe. El club compta amb més de 200 places d’aparcament disponibles exclusivament per a tots els socis. Un servei que et permetrà gaudir sense preocupacions del teu entrenament, perquè la resta ja t’ho ofereix el club.