Descobreix la quiropràctica i deixa el teu cos en les millors mans

Sabies que la quiropràctica pot reduir en un 50% les baixes laborals i que aquesta disciplina és capaç de millorar, entre un 200 i 400% el sistema immunitari dels nounats, afavorir el rendiment atlètic dels esportistes, en un 17%, i reduir el risc de complicacions durant el part? Descobreix tots els beneficis de la quiropràctica, de la mà de Marc Montané, del Centre Quiropràctic Andorra.

Fotos: César De Pablos

La quiropràctica és una branca de les ciències de la salut que s’encarrega de diagnosticar, tractar i prevenir trastorns mecànics del sistema neuro-múscul-esquelètic i els efectes d’aquests trastorns sobre el nostre sistema nerviós i la salut en general. Treballa amb tècniques manuals, incloent-hi ajustos articulars i centrant-se, principalment, en les subluxacions, que es donen quan una o més vèrtebres no tenen la seva correcta mobilitat o s’han vist desplaçades de la seva posició original, creant algun tipus de desequilibri en el cos.

Marc Montané especialista en quiropràcticaAquesta és una disciplina amb més de cent anys d’antiguitat, reconeguda internacionalment per l’OMS, com un dels tractaments més segurs, conservadors i no invasor, motiu pel qual és una de les opcions idònies per tractar problemes de columna, articulacions i estructurals, així com problemes viscerals, orgànics i immunològics.

En l’actualitat, existeixen més de 150 tècniques quiropràctiques diferents, que són utilitzades tenint en compte l’edat i el problema de cada pacient. Però Marc Montané, del Centre Quiropràctic Andorra, no només se centra en el component físic, sinó que dona especial importància al benestar emocional i a la salut alimentària, dos elements que, tots plegats, poden condicionar el benestar general de la persona. Per assolir aquest objectiu de benestar integral, el Centre Quiropràctic Andorra, recomanarà diferents professionals de la salut especialitzats.

Considerada com a una branca de la medicina cabdal per a mantenir les funcions corporals, la quiropràctica ha de ser aplicada per professionals titulats en l’àrea, ja que són els únics qualificats per a localitzar i reduir les subluxacions vertebrals. En aquest sentit, amb nova ubicació al Carrer del Parnal, núm. 4, d’Escaldes-Engordany, el Centre Quiropràctic Andorra et convida a descobrir tots els beneficis d’aquesta disciplina centenària, de manera segura, perquè millori la salut del teu cos i el sistema nerviós i, en conseqüència, la teva qualitat de vida.

Centre Quiropràctic Andorra · Carrer del Parnal, 4. Edifici Prat de Casa, Bloc C, PB-2. AD700 Escaldes Engordany · Tel 818 765 · www.quiropracticandorra.com