Remeis infalibles per compensar els excessos

Després d’un dinar o d’un sopar de festa, sobretot si s’han tastat bons vins i digestius, no serà estrany que tinguem una mica de malestar pels excessos. Us proposem mètodes naturals per combatre’l amb èxit.

La dutxa amb final fred

Una bona dutxa tèbia amb final fred és un bon remei per hidratar el cos, estimular la circulació en els vasos sanguinis i començar bé el dia. El resultat és radical, sobretot si ens atrevim a aguantar una estona l’aigua freda.

La dutxa amb final fred ajuda contra els excessosEsmorzar contundent

Tot i que pot semblar un contrasentit, fer un esmorzar amb un parell d’ous ferrats o dos ous durs, ajuda molt a acabar amb el malestar. Els ous contenen cisteïna, que és un aminoàcid que equilibra l’organisme.

Esmorzar contundent contra els excessosUn còctel màgic

Barrejarem aigua, llimona i bicarbonat de sodi. El prendrem sempre després d’haver esmorzat, per evitar el mal d’estómac. Aquest còctel funcional millor que el te o el cafè, dues begudes que són diürètiques, cosa que no convé en aquests casos.

Un còctel màgic de llimonaSuc de tomàquet

El tomàquet és perfecte, ja que posseeix tots els minerals que has eliminat del teu cos durant la festa. També pots prendre suc de taronja i mandarina natural, que t’aportaran una gran dosi de vitamina C i eliminaran la sensació de feblesa que sentim.

Suc de tomàquetBegudes isotòniques

Aquests refrescos pensats per als esportistes, porten electròlits i són perfectes per rehidratar l’organisme. Com el còctel màgic que hem esmentat abans, no és bo prendre’ls amb l’estómac buit.

Begudes isotòniquesPlàtans

Si mengem un plàtan, ja haurem ingerit el 50% de la quantitat diària de vitamina B6 necessària per a l’organisme. Aquesta fruita ajuda a mitigar els efectes produïts pels excessos.

Plàtans