Remeis naturals per evitar la pell seca

A l’estiu, la pell està exposada al vent, el sol i els contaminants, tot i que algunes persones són més propenses a la sequedat de la pell a la cara que d’altres. Us proposem alguns remeis naturals per evitar la pell seca.

mascareta pell seca remeis naturalsPlàtan i mascareta de iogurt

La barreja dels dos ingredients en aquesta mascareta és hidratar i nodrir la pell i eliminar les cèl·lules mortes. Aixafarem un plàtan madur i el barrejarem amb una mica de iogurt natural. Després aplicarem la barreja a la cara i deixarem actuar durant uns vint minuts.

remeis naturals plàtanAlvocat i mascareta de mel

La combinació dels greixos saludables de l’alvocat i les propietats antibacterianes i antifúngiques de la mel, en fan una mascareta meravellosament eficaç per a la pell seca. Simplement barrejarem la meitat d’un alvocat i hi afegirem mitja tassa de mel pura. Aplicarem la cara i deixarem que reposi durant uns quinze minuts.

remeis naturals alvocatLlet

L’àcid làctic exfolia la pell i l’ajuda a retenir la humitat. La llet també és hidratant per ella mateixa i beneficia la pell seca i esquerdada. Mullarem una tovalloleta neta en llet freda i la mantindrem a la seva cara durant uns deu minuts. Esbandirem amb aigua tèbia sense sabó i la llet seguirà treballant per hidratar la pell per més temps.

remeis naturals lletOli de coco

L’oli de coco fa la pell suau i és un dels millors tractaments naturals per a la pell seca. L’aplicarem al vespre i al matí esbandirem amb un tònic suau sense alcohol. L’oli de coco està indicat per a les pells molt seques. El trobareu a la botiga Tana.

remeis naturals cocoOli d’oliva i rovell d’ou

Batrem dos rovells d’ou i una cullerada d’oli d’oliva i aplicarem la barreja a la cara i la deixarem reposar durant quinze minuts. L’oli d’oliva és perfecte per tornar la humitat a la pell seca i els rovells d’ou, la nodriran. El trobareu a la botiga Tana.

remeis naturals oli d'olivaOli d’ametlla

L’oli d’ametlla és font de vitamines que ajudaran a curar la pell irritada, seca i deshidratada. S’absorbeix ràpidament i no deixa residus grassos. Farem un massatge i deixarem actuar durant uns deu minuts. El trobareu a la botiga Tana.

remeis naturals ametlla