Els 40 anys de la Mireia sota les estrelles

Un excepcional cel estrellat va ser el teló de fons de la celebració dels 40 anys de la Mireia Losilla Basset, al bell mig del delta de l’Ebre, en companyia de familiars i amics que no es van voler perdre una diada tan entranyable.

40 anys Mireia
Foto Imatge

La platja de Migjorn, just al davant de l’Illa de Buda, al delta de l’Ebre, va ser l’escenari de la festa dels 40 anys de la Mireia Losilla, on es van reunir unes 35 persones, entre amics i familiars. El sopar es va fer al xiringuito Buda Mar, sobre la mateixa platja, un lloc ideal reservat en exclusiva per a la celebració.

Mireia Família
Foto Imatge

Un cel estrellat que, gràcies a la manca de contaminació lumínica permetia l’observació de les constel·lacions, de la Via Làctia i d’alguna llàgrima de Sant Llorenç escadussera que de tant en tant es deixava caure mentre els presents formulaven un desig.

La platja de Migjorn, just al davant de l’Illa de Buda, al delta de l’Ebre, va ser l’escenari de la festa

La Mireia estava acompanyada pel seu marit Cristian i les seves filles Martina i Paula, així com dels seus pares, la seva àvia i un bon nombre de familiars. Una desena de nens i nenes van poder jugar i córrer tant com van voler en una platja deserta il·luminada només per les canyetes fluorescents amb formes diverses amb què es van divertir tota la vetllada.

Família i amics de la mireia
Foto Imatge

Va arribar el pastís, un quatre i un zero tan monumentals com deliciosos, com la resta del sopar, i després va ser el torn del regal col·lectiu: un val per un viatge a una capital europea. La vetllada va acabar entrada la matinada, amb bona música i animació.

Buda Mar
Foto Imatge