Com es desenvolupa una consulta xamànica amb Waco?

Fer una consulta xamànica amb Waco té un procés senzill i a l’abast de tothom. Només cal trucar i explicar el motiu de la mateixa i fixar una cita. En la sessió, Waco executarà les pràctiques més adequades per a cada problema concret.

Quan un client truca per reservar una consulta, en primer lloc li pregunto sobre el motiu de la mateixa. Si es tracta d’una sessió de endevinació xamànica -contestar preguntes determinades del client- ja acordem abans les condicions i reservem cita. Si es tracta d’un altre tipus de problemes, li dic al client que, amb la seva autorització, puc realitzar un viatge xamànic amb l’ajuda dels meus esperits guardians -animals de poder- per preguntar l’origen i la naturalesa dels seus problemes de salut.

Cal saber que en xamanisme, el diagnòstic el realitzen els esperits guardians, no jo. Així podré saber si els trastorns corresponen a la pèrdua de l’ànima, de l’esperit guardià, intrusions espirituals o possessió involuntària. D’aquesta manera li podré donar una resposta sobre la seva consulta. Un cop definida la natura de la consulta, establim una cita. Quan el client arriba, li demano que s’estiri sobre un matalàs a terra o s’assegui còmodament en una cadira i que es mostri obert a la curació.

Quines modalitats xamàniques puc fer en una sessió?

Puc fer endevinació xamànica o curació, segons el que necessiti el client. En el cas que el client, a més d’haver perdut el seu esperit guardià també hagi patit una pèrdua de l’ànima important, la qual cosa el farà vulnerable a la malaltia a través d’una possessió involuntària d’un esperit, caldrà fer un treball de despossessió espiritual, per tal d’alliberar aquest ésser.

A continuació, seria aconsellable i molt important, procedir a una recuperació de les parts de l’ànima en dues sessions, la inicial i una altra que es fa uns dies més tard que s’anomena integració de les parts de l’ànima. Per tal que el client recuperi vitalitat i protecció seria molt important portar l’animal de poder. D’altra banda, en combinació amb altres tècniques, es fa una sessió de neteja xamànica de tot tipus d’energies que porti el client i que li estan afectant la seva salut. Igualment, també descobreixo els dons espirituals que té i li ensenyo com desenvolupar-los.

Consultes per Skype

Logo Centre Camí XamànicTotes aquestes tècniques es realitzen de manera presencial però també és important destacar el treball que realitzo a nivell internacional, amb països i clients de tot el món de parla hispana a través de Skype, on atenc tot tipus de persones amb tota mena de problemes. Els resultats són tan efectius com quan faig consultes presencials. El meu usuari de Skype és: waco_hernandez

És important destacar que totes aquestes tècniques xamàniques són complementàries a altres modalitats curatives. Els beneficis d’utilitzar el xamanisme és que les persones que les reben recuperen més vitalitat, més energia, més plenitud i sobretot se senten més vius. A la nostra pàgina web es pot consultar l’apartat de Testimonis per constatar els beneficies d’aquesta tècnica.  www.centrecamixamanic.com

Més info