Shelby’s obre el seu quart establiment a Encamp

Ubicat a l’Avinguda Joan Martí, número 3, a Encamp, el nou saló de Shelby’s va obrir portes, amb la voluntat de convertir-se en el nou referent de la barberia i perruqueria masculina a la parròquia. Amb un equip de tres professionals especialitzats, Shelby’s ofereix un servei distintiu que es destaca per la seva filosofia centrada en la classe, l’elegància i la professionalitat.

Fotos: Noelia Farias

El saló Shelby’s destaca per la seva àmplia gamma de serveis totalment personalitzats, adaptats a les necessitats de cada client. A més dels serveis tradicionals de barberia i perruqueria, Shelby’s també ofereix tractaments d’ungles. Amb l’objectiu de continuar millorant i oferir una experiència completa als seus clients, l’establiment té previst afegir un servei d’estètica integral en els pròxims mesos.

Amb la finalitat de fidelitzar la seva clientela, el grup Shelby’s ha posat en marxa una targeta VIP que permet als usuaris accedir a preus especials i beneficis exclusius no només al saló  d’Encamp, sinó també a totes les altres barberies i perruqueries Shelby’s. A més, aquesta targeta ofereix avantatges als altres negocis del grup, com ara Zenith i Pizzeria Mozza.

El pilar fonamental del servei de Shelby’s és la seva professionalitat i la qualitat que els ha fet guanyar la confiança dels clients any rere any. Amb més d’11.000 clients arreu del país, Shelby’s s’ha consolidat com un dels grups de perruqueria i barberia més importants del Principat d’Andorra. Amb una visió de futur, l’empresa té la voluntat d’obrir nous salons a les parròquies on encara no hi són presents, amb l’objectiu de seguir creixent i oferir els seus serveis a un públic més ampli.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí

Shelby’s obre el seu quart establiment a Encamp