Nelly García inaugura saló de perruqueria i estètica a la capital

Amb el suport dels seus familiars, amics i clients, l’estilista Nelly García va decidir emprendre una nova etapa professional amb l’obertura del seu propi saló de perruqueria i estètica, el qual espera que sigui molt bon rebut per la gent del país. Es tracta  d’un espai modern i acollidor que promet satisfer les necessitats de dones, homes i nens.

Fotos: Noelia Farias

El saló de Nelly García ofereix un servei integral que abasta el tall i rentat de cabell, tractaments de coloració amb amoníacs i sense, pentinats, permanents, extensions, allisats amb productes naturals i queratina, així com diversos tractaments específics amb queratina i anti-frizz. Amb la consciència de la importància de mantenir un aspecte fresc i actual, l’equip d’estilistes de Nelly García assessora a tots els clients, mantenint-se al dia de les últimes tendències del mercat i oferint atenció personalitzada adaptada a les necessitats individuals.

La professionalitat del servei no només promet els millors resultats, sinó que també ho fa a un preu molt raonable. Amb una rica experiència en els sectors de la perruqueria i l’estètica, l’equip assegura la satisfacció dels clients que, any rere any, continuen confiant en els seus serveis.

El saló no només destaca en perruqueria, sinó que també compta amb una secció de barberia i un espai dedicat a l’estètica. Els serveis d’estètica inclouen manicura, pedicura, esmaltat permanent per a mans i peus, ungles de gel i acrílic, maquillatge, depilació, tractaments facials i corporals, neteja de cutis, reflexologia podal i depilació, entre altres opcions.

Nelly Garcia no només és una estilista de gran talent amb molts anys d’experiència al país, sinó que també assumeix un paper especial com a responsable del banc de perruques d’Andbank. Amb formació en perruqueria i estètica oncològica, Garcia porta a terme una tasca que afavoreix la creació de perruques amb cabell natural per a aquelles persones que han perdut el cabell durant el procés de recuperació oncològica.

Carrer Prat de la Creu 22 · Local 3 · Andorra la Vella

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Nelly García inaugura saló de perruqueria i estètica a la capital