AMMA finançarà una nova campanya de conscienciació gràcies a l’Andbus Solidari

Amb la segona edició de l’Andbus Solidari es va lliurar a l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA) un xec de 5.000 euros, que es destinarà als projectes vigents de l’ONG i a donar major visibilització de les malalties minoritàries amb una nova campanya de conscienciació. Els diners donats provenen de les enquestes de satisfacció omplertes pels clients de l’empresa de transport. Por cada enquesta, Andbus dona 1 € al projecte solidari, fins a arribar als 5.000.

Fotos: Noelia Farias

Durant la roda de premsa, el CEO d’Andbus, Dani Vinseiro, va subratllar la filosofia de l’empresa que compta amb el suport d’un equip que comparteix la creença que les coses es poden fer de manera diferent, partint de premisses com ara la prioritat, l’eficiència i la cooperació. També com a vehicle perquè altres persones, els mateixos clients, cooperin i col·laborin amb persones que necessiten una ajuda per millorar la seva situació. Per aquest motiu, Vinseiro va afirmar que des d’Andbus, el premi que tenen els clients per omplir les enquestes de satisfacció és ajudar a les associacions andorranes que fan una feina molt necessària al país. Finalment, el CEO d’Andbus va encoratjar a tothom a omplir les enquestes de satisfacció, a través del codi QR que tenen instal·lats els vehicles.

El primer any, tots els fons recaptats de l’Andbus solidari es van atorgar a l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA). A la segona edició del projecte solidari d’Andbus, els diners s’han destinat a AMMA (Associació de Malalties Minoritàries), entitat que lluita per donar visibilitat a les malalties minoritàries. Amb els 5.000 euros rebuts, AMMA continuarà impulsant els projectes que ja té engegat, incloent-hi la producció d’un vídeo corporatiu destinat a donar visibilitat a la seva missió com a ONG al país, i una nova campanya de conscienciació, que involucri tots els sectors de la societat per donar a suport a les famílies afectades per malalties minoritàries.

Pel que fa a la tercera edició de l’Andbus Solidari, l’empresa de transport ja ha anunciat que estarà destinada a col·laborar amb l’Associació de l’Autisme d’Andorra (AUTEA), que amb els fons recaptats continuarà amb el desenvolupament del programa ‘Enllaç’, un projecte que ofereix suport integral a les famílies amb fills diagnosticats amb trastorn de l’espectre autista (TEA). AUTEA, amb aquesta iniciativa, pretén enriquir les competències parentals i proporcionar diferents estratègies per facilitar el desenvolupament dels projectes familiars afectats per aquest trastorn.