Aquests són els regals més buscats per a obsequiar aquest Nadal

Aquí et presentem algunes de les joguines que encapçalen, enguany, el rànquing dels regals més buscats, per als nens i nenes, per a aquestes festes de Nadal.

Bebès Llorones Fantasy Dreamy

Ve amb pijama d’unicorn i plora de veritat. Quan li treguis el xumet, el teu ‘bebè llorón’ no pararà de plorar. Només es calma quan li dones el xumet una altra vegada. Disponible a shop.pyrenees.ad.

34,90 €

LEGO Super Mario – Pack Inicial: Aventures amb Mario

Un excel·lent joc per a explorar l’univers de Mario. El kit inclou 7 comandaments d’acció, que interactuen de diferents maneres, amb la figura de Lego Mario, que té pantalles LCD en els ulls, la boca i l’abdomen, per a expressar més de 100 reaccions instantànies al moviment. Inclou un altaveu. Disponible a shop.pyrenees.ad.

42,90 €

Disfressa Elsa Travel Frozzen

Per què sentir-te en el món de Frozen és possible. La disfressa està integrada per una capa amb caputxa de vellut i polièster. Disponible a shop.pyrenees.ad

23,90 €

Réveil brique violeta de LEGO Friends

El famós Llec Brick Construction està disponible en la versió d’alarma. És ideal per al dormitori o l’oficina. Disponible a Basar Valira · Carrer del Picó, 1-3, AD700 Escaldes-Engordany – Telèfon 800 675.

39, 90 €

Keranova Kit de ceràmica de l’Església de Sant Joan de Caselles

Kit de muntatge de ceràmica reproducció fidedigna de l’església de Sant Joan de Caselles – Andorra. Plantilles encunyades i fàcils de muntar. Disponible a Basar Valira · Carrer del Picó, 1-3, AD700 Escaldes-Engordany – Telèfon 800 675.

62,95 €

LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy

La motocicleta LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy fa més de 7″ (20 cm) d’alt, 7″ (18 cm) d’ample i 12″ (33 cm) de llarg. Està dissenyada amb un motor Milwaukee-Eight, amb pistons mòbils, direcció del manillar, pedal de canvi de marxes i palanques de fre mòbils, i un suport de visualització resistent. Disponible a Basar Valira · Carrer del Picó, 1-3, AD700 Escaldes-Engordany – Telèfon 800 675.


74, 49 €