Andorran Banking col·labora per 5è any consecutiu amb Unicef Andorra

Andorran Banking ha lliurat 6.000 euros al Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef en el marc del programa de subministraments “Inspired Gifts, Regals que salven vides”, adreçat a pal·liar les necessitats que la pandèmia de la Covid-19 està causant als nens i nenes més vulnerables arreu del món.

La campanya, en la que Andorran Banking participa per cinquè any consecutiu, té com a objectiu la compra de material destinats a la protecció contra la Covid-19 i a facilitar l’accés a l´educació per a tots els infants arreu del món.

Aquesta donació permetrà enviar 1.500 mascaretes quirúrgiques, 2.900 parells de guants, 100 bates de protecció i 4.000 pastilles de sabó per lluitar contra la Covid-19.

Per millorar l’accés a l´educació, sigui a l’escola o en remot, aquesta donació permetrà trametre 2.600 llibretes i llapis, 260 motxilles i 22 ràdios solars, als infants en situació d’emergència per tal que puguin continuar estudiant.

La col·laboració s’emmarca en la voluntat d’Andorran Banking d’afavorir i garantir que entitats i organitzacions que treballen en projectes humanitaris puguin desenvolupar la seva tasca. En aquest sentit, cal recordar que Andorran Banking promou i participa en diversos projectes de col·laboració amb diferents organitzacions que afavoreixen a la societat en general i els sectors més desfavorits.