Durant aquestes festes no deixis de brillar

Celebra les festes de desembre amb joies que et faran lluir espectacular en tot moment; nosaltres t’ajudem a trobar la peça perfecta!

ARRACADES

Arracades Criolles Émail: Arracades en or rosa, safirs, turmalina i peces d’esmalt d’un cinturó francès Circa 1910. Unes peces fantàstiques! Preu: 5.000 €. Troba-les a Cristina Cerqueda Jewelry.

Arracades de carrossa de carbassa de la Ventafocs de Disney: Arracades elaborades amb plata de llei i pertanyents a la col·lecció Disney. Llueixen zirconites brillants al voltant d’una gran zirconita blava. Preu: 53 €. Troba-les a Pandora.

Arracades de cèrcol Tennis Deluxe: De siluetes senzilles i elegants, cada cèrcol està adornat amb pedres brillants blanques perfectament tallades. Unes peces elegants adequades per a cada ocasió. Preu: 107 €. Troba-les a Swarovski.

Arracades Knut Essential de Vasari: Delicades, petites i amb forma de trèvol, aquestes arracades d’or de 18 quirats són perfectes per lluir-les en una ocasió especial o com a complement d’un outfit Preu: 400 €. Troba-les a Vasari.

Arracades Gucci Lionhead: Peces de caràcter inconfusible que evoquen la forma d’un cap de lleó. Elaborades amb or groc, ametista i diamants, són unes arracades que no poden faltar al teu joier. Preu: 2.500 €. Troba-les a The Embassy.

POLSERES

Esclava Escarabat: Delicada polsera en or blanc, pedres semiprecioses i escarabat de quars rosa dels anys 50. Preu: 3.330 €. Troba-la a Cristina Cerqueda Jewelry.

Polsera Tennis Deluxe: Una versió renovada d’una polsera icònica i molt popular, amb pedres rodones col·locades minuciosament per realçar la seva brillantor. Preu: 134 €. Troba-la a Swarovski.

Polsera Time: Moderna i de toc femení, aquesta polsera està dissenyada amb baules de cadena allargats: una d’elles brilla intensament mentre que l’altra va decorada amb cristall pavé Preu: 107 €. Troba-la a Swarovski.

Polsera Knut Essentials de Vasari: La tonalitat inconfusible de l’or rosa de 18 quirats, i els quatre llaços com a protagonistes, fan d’aquesta polsera una peça molt femenina i atemporal. Preu: 650 €. Troba-la a Vasari.

Polsera Gucci Lionhead: Elaborada amb or groc de 18 quirats, aquesta polsera de baules regulars destaca per la magnificència del cap de lleó amb ulls de diamants i una ametista que atrau mirades. Preu: 2.315 €. Troba-la a The Embassy.

PENJOLLS

Penjoll Verge de Meritxell: Penjoll en or rosa, diamants i esmalt de la Verge de Meritxell fet a mà. Preu: 970 €. Troba’l a Cristina Cerqueda Jewelry.

Penjoll de carrossa de carbassa de la Ventafocs de Disney: Peça elaborada amb plata de llei i pertanyent a la col·lecció Disney. El seu atractiu rau en la combinació de zirconites blaves i transparents. Preu: 107 €. Troba’l a Pandora.

Penjoll Twist Rows: Una peça fascinant que celebra els 125 anys de Swarovski, amb espirals brillants i delicades que compaginen harmoniosament amb els cristalls blaus. Disponible en tres colors. Preu: 80 €. Troba’l a Swarovski.

Penjoll Knut Essentials de Vasari: De silueta serpentina i una delicada cadena, Vasari ens presenta una peça fina d’or groc de 18 quirats, que resulta una aposta equilibrada i captivadora per a les festes. Preu: 1.500 €. Troba’l a Vasari.

Penjoll Gucci Lionhead: Seguint la línia de les arracades i la polsera amb les quals fa joc, aquest penjoll continua amb el cap de lleó com a protagonista. Llueix una fina cadena d’or de 18 quirats, amb baules allargades, que aporten subtilesa a la peça. Preu: 1.760 €. Troba’l a The Embassy.

ANELLS

Anell Guerrer: Anell en or groc, diamants marrons i entalla amb guerrer en pa d’or dels anys 20. Preu: 1.545 €. Troba’l a Cristina Cerqueda Jewelry.

Anell de tiara blava de la Ventafocs de Disney: Anell de la col·lecció Disney que evoca la corona de la Ventafocs. Està elaborat en plata de primera llei i adornat amb una zirconita cúbica blava. Preu: 53 €. Troba’l a Pandora.

Anell Twist Wrap: Opulència i elegància defineixen aquesta meravellosa peça decorada amb pedres blanques de múltiples talls. Un toc ideal de glamur per al teu look. Disponible en tres colors. Preu 152 €. Troba’l a Swarovski.

Anell Knut Essentials de Vasari: Confeccionat amb or groc de 18 quirats, aquest anell destaca pels patrons de la seva silueta, que evoquen una sèrie de cordes entrellaçades. Preu: 850 €. Troba’l a Vasari.

Anell Gucci Lionhead: També elaborat amb or groc de 18 quirats, ametista i diamants, aquest anell és una peça que no deixarà indiferent ningú. Preu: 2.220 €. Troba’l a The Embassy.