Mercat del Diamant, versatilitat i elegància per als moments més especials

Icona del luxe i la sumptuositat al Principat d’Andorra, el Mercat del Diamant continua fidel al seu esperit: oferir les peces més fines i exclusives de joieria, directament dels tallers més prestigiosos del món. Vols conèixer quines novetats ens recomanen els seus experts per aquest Nadal?

Arracades Signature Wave de Tamara Comolli: Una peça fina i encantadora que emula quatre gotes. D’aspecte modern i elegant, aquesta joia està confeccionada amb or rosa de 18 quirats. Preu: 3.290 €.

Polsera Pura de Roberto Demeglio: Elàstica i elaborada amb or de 18 quirats i ceràmica d’alta tecnologia, aquesta elegant polsera aporta un innegable caràcter de sobrietat accentuat pels diamants blancs. Preu: 1.228 €.

Penjoll de Tamara Comolli: Amb la seva forma clàssica de gla i confeccionada amb or de 18 quirats, el penjoll Mikado de Pedra Lluna és una peça femenina i amb personalitat pròpia. Preu: 1.590 €.

Anell Shamballa Jewells: L’anell Inner Meuci de Shamballa Jewells resulta un espectacle visual, ja que els seus diamants, perfectament compaginats amb l’or groc de 18 quirats, aporten el toc d’elegància per lluir esplèndida durant les festes. Preu: 3.450 €.

Breitling Chronomat 36 mm: El nou Chronomat 36 cobra vida amb el moviment automàtic Calibre 10 de Breitling, amb una reserva de marxa al voltant de 42 hores. N’hi ha 10 versions a escollir. Preu: 4.000 €.

Chopard Mille Miglia GTS Azzurro Chrono: Durant l’octubre de 2020, Chopard va repetir com a cronometrador oficial de la Mille Miglia, i ho va celebrar amb un rellotge espectacular, de caixa d’acer inoxidable de 44 mm i moviment automàtic, que presenta el disseny característic 12-9-6 del Valioux 7750. Preu: 6.624 €.