Els pianos de Jolibut van omplir de música l’Illa Carlemany per Nadal

Del 18 fins al 23 de desembre, el centre comercial Illa Carlemany va acollir una exposició dels pianos de Jolibut, una empresa dedicada a l’univers dels instruments musicals amb seu a Andorra la Vella.

Fotos: Elena Melgarejo · Sirine Belhedi

Jolibut, coneguda per la seva dedicació a la venda, lloguer i manteniment d’aquests instruments musicals, va oferir als visitants una experiència única per connectar-se amb la música en estat pur. La varietat de pianos que va exposar van ser: un piano de cua, un piano vertical i quatre pianos electrònics, que van captivar l’atenció dels aficionats a la música i dels curiosos que passejaven fent les últimes compres de Nadal per l’Illa Carlemany. A més, també es va instal·lar un altre piano a disposició de tots els visitants, que permetia tocar-lo i contribuir a crear una atmosfera plena de música i creativitat.

També es van programar diferents actuacions musicals, la primera va tenir lloc el dimarts 19 a les 19 hores, amb Jordi Barceló, propietari de Jolibut pianos, a més de ser pianista, compositor i pedagog. També és fundador i copropietari del Centre Artístic Musical La Grandàlia, on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz. I, per si no n’hi hagués prou, dirigeix la banda de música Grossband d’Andorra.

Jordi Barceló, durant les seves interpretacions, va transportar als espectadors a un món ple de melodies i va omplir l’espai amb la màgia única del piano. El cap de setmana, la música no es va aturar i el pianista va comptar amb l’acompanyament del saxofonista Efrem Roca en diverses actuacions, regalant al públic uns concerts meravellosos i plens d’esperit nadalenc.