El Grup OCPS Auditors i Consultors celebra 15 anys de serveis professionals al país

El Grup OCPS Auditors i Consultors, empresa de serveis professionals líder a Andorra, va celebrar el seu 15è aniversari a la  Borda de l’Hereu 1693, aplegant una cinquantena de convidats, entre els quals es trobaven els socis i tots els col·laboradors amb les seves parelles, els quals han compartit aquests anys d’èxits i assoliment d’objectius.

Fotos: Noelia Farias

Fundada i establerta al Principat el 2008, el Grup OCPS Auditors i Consultors ha esdevingut un pilar fonamental en el món dels serveis professionals, comptant actualment amb el suport d’una trentena de col·laboradors.

L’empresa destaca pel seu compromís amb l’excel·lència en l’assessorament fiscal i tributari, oferint serveis que inclouen la planificació fiscal nacional i internacional, l’elaboració de declaracions fiscals, l’assistència en requeriments i inspeccions fiscals, així com serveis de formació en diversos àmbits, sigui per organismes d’estudis regulats, públics i privats de formació.

La versatilitat d’OCPS es reflecteix en la seva àmplia gamma de serveis, que inclouen assessorament comptable, empresarial i patrimonial, assessorament en compliment normatiu, així com la gestió administrativa laboral. Amb una especialització destacada en auditoria, l’empresa ofereix el servei d’auditories en comptes individuals i consolidats, informes especials, auditoria i fiscalització pública, garantint el màxim nivell de transparència i conformitat legal. També com especialistes en operacions corporatives (M&A) acompanyant el client durant tot el procés.

Sota la direcció del seu soci i director general, Eduard Jordi Bober, un professional amb una àmplia trajectòria i una destacada presència en el món econòmic i fiscal d’Andorra, el Grup OCPS Auditors i Consultors ha aconseguit consolidar-se com una empresa de referència en el sector.

El seu equip directiu, format per Jordi Castro, Sergi Colell, Jordi Camp, Maria Rosa Vergés i Montserrat Montes destaca per la seva excel·lència i especialització en àrees clau dels serveis professionals. Cada membre de l’equip aporta una rica experiència i un profund coneixement del panorama empresarial d’Andorra, assegurant als clients un assessorament integral i personalitzat, sempre amb la màxima confidencialitat.

Pioners a implementar la setmana laboral de quatre dies, creuen fermament que millorar l’equació feina-família-oci comporta una major eficiència al lloc de treball. La base del canvi és la confiança en l’autogestió del temps i les tasques dels seus col·laboradors. Amb l’experiència d’un any i quatre mesos, amb aquest nou model de gestió, poden afirmar que han millorat en productivitat, garantint en tot moment el servei al client.

El Grup OCPS Auditors i Consultors ofereix l’oportunitat de desenvolupar una carrera professional en un bon ambient de treball, facilitant que els col·laboradors aconsegueixin projectar els seus coneixements i augmentar la seva capacitat. A més, dins de la firma hi ha la possibilitat real de promoció segons el seu desenvolupament professional.