Jo Malone, fragàncies pensades per a tu

Elaborats per mestres perfumistes, amb ingredients de màxima qualitat, JO MALONE crea les aromes i fragàncies més elegants i sofisticades, ideals per usar en qualsevol ocasió que així ho requereixi.

 White Moss & Snowdrop Cologne 100 ml

Pètals de campaneta d’hivern que treuen el cap a través de la neu en pols. Molsa fresca del bosc que saluda, iridescent sota la llum del sol d’hivern.

Fragància Unisex

 Pine & Eucalyptus Home Candle

Captura l’essència del matí de Nadal amb aquesta espelma nadalenca elaborada, de manera artesanal, en la campanya britànica. Il·lumina la teva llar amb una aroma brillant i vigoritzant, en un disseny festiu. L’acabat és amb una tapa gravada amb una estrella.

Cologne Collection


Una bona oportunitat per descobrir una selecció espurnejant d’aromes de 9 ml, que inclou Lime Basil & Mandarin, English Pear & Freesia, Wild Bluebell, Fig & Lotus Flower and Wood Sage & Sea Salt, totes llestes per a acompanyar-te a qualsevol lloc.

Christmas Cracker

Una galeta còsmica disponible en dues opcions diferents. Desmunta el disseny per descobrir la Colònia Honeysuckle & Davana Cologne (9 ml), English Pear & Freesia Body & Hand Wash (15 ml) and Peony & Blush Suede Body Crème (15 ml).