Regala les fragàncies més exclusives i originals de Perfumeria Júlia

A Perfumeries Júlia trobaràs aquelles fragàncies que segur estaves buscant, algunes de textures més fresques i lleugeres, unes altres amb aromes més intenses, o endolcides, i també fragàncies més florals, que t’ofereixen una infinitat de possibilitats.

Hundred Silent Ways

Tot un reconeixement als perfums gormand més estimats en la història de la perfumeria, realitzada amb una interpretació moderna i una mescla de notes agradables. Es tracta d’una fragància unisex amb acords florals, a fusta i polsosos. Fragància Unisex.

Notes de Sortida: Nardos, préssec i mandarina

Notes de Cor: Gardènia, lismos i gessamí

Notes de Fons: Vainilla, sàndal i vetiver.

 Rose de Caroline

Es tracta d’una creació d’Albert Morillas per a la seva gran amiga, Carolina, una dona de gran cor, que estima la vida i la bellesa de la naturalesa. Per això, el perfum és un homenatge a la seva flor favorita, la rosa. La seva aroma en pols infon la suau Rosa Centifolia amb la profunditat de la Rosa Búlgara, formant una composició única amb un rastre floral excepcional.

 

Chanel Nº5

“No hi ha elegància possible sense perfum”, deia Gabrielle Chanel, creadora de l’icònic Chanel Nº5, que enguany va celebrar el centenari de la fragància més històrica de la firma i que es va convertir en un dels primers perfums en formar part de la col·lecció permanent  del Museu d’Art Contemporani de Nova York (MOMA). El Chanel Nº 5 és una composició sensorial que transmet emocions i alhora es transforma en una font d’inspiració per a altres dones, primer ho va utilitzar Marilyn Monroe i més tard va arribar a les mans de la reconeguda actriu francesa Marion Cotillard.

 

MAQUILLATGE
 STONNING GEMS CARCASAS ROUGE G

Descobreix Rouge G de la col·lecció Stunning Gems de Guerlain, inspirada en l’univers de l’Alta Joieria. Aquesta col·lecció inclou 8 excepcionals carcasses tipus joia que contenen 7 tons amb un acabat lluminós i barres de llavis amb formes de pedres precioses.

 

DIOR ÉCRIN COUTURE ESTOIG DE MAQUILLATGE D’ULLS ICÒNIC

Per a aquestes festes, Dior ha creat una paleta de maquillatge d’ulls amb esperit couture, que inclou cinc ombres d’ulls i aplicador doble.

 

LUMINOUS SILK BASE DE MAQUILLAJE

És la icònica base de maquillatge d’Armany beauty, que proporciona una lluminositat perfecta i un rostre radiant, que realça la bellesa natural. Natural, lluminós, efecte nude.


BARRA DE LLAVIS ARMANI ROUGE MATE

Labial amb efecte mat intens en una sola passada. Màxima cobertura i alhora intensitat.