Regala a la teva pell el tractament que mereix

Aquest Nadal, Germaine de Capuccini i Massada et conviden a descobrir la seva exclusiva col·lecció de cofres per al tractament de la pell, meticulosament dissenyats per aconseguir una pell resplendent i saludable.

GERMAINE DE CAPUCCINI – PACK TIMEXPERT RADIANCE + TIMEXPERT HYDRALURONIC 

Els actius imprescindibles que no poden faltar en la teva rutina en un duo perfecte per a tot tipus de pells. Omple de màgia la teva pell amb Vitamina C pura i Àcid Hialurònic d’alt, mitjà i baix pes molecular. Màxima hidratació i protecció antioxidant que aporta a la teva pell un estímul diari de lluminositat, energia i farciment.

GERMAINE DE CAPUCCINI – TRACTAMENT GLOBAL CONTORN D’ULLS | TIMEXPERT RIDES

El regal més desitjat per a atenuar les arrugues i altres signes visibles d’envelliment en rostre i ulls. Omple de màgia la teva pell amb dos tractaments per a obtenir una mirada rejovenida des del matí a la nit i una pell més llisa, redensificada i amb aspecte relaxat.

GERMAINE DE CAPUCCINI – CUBO MÀGIC TIMEXPERT LIFT (IN)

La proesa antiedat dirigida a “reconstruir” l’estructura de suport i farciment de la pell. Una acció en profunditat amb efecte lífting en superfície.

MASSADA – COFRE NELUHM – PACK EDICIÓ LIMITADA

Luxós tractament reflexogen que redensifica la teva pell des de l’interior, multiplicant el seu gruix i augmentant el volum natural de les cèl·lules.

MASSADA – COFRE REGAL MASSMED IMMACULATE SKIN

Mirada descansada i radiant en segons. El regal perfecte per a aquesta persona que necessiti reafirmar i allisar la pell.

MASSADA – COFRE MEN

Tractament exclusiu per a la pell de l’home que necessita disminuir l’aparença de les seves arrugues en el rostre i el contorn dels ulls. Compost per Àcid Hialurònic d’efecte hidratant, farcidor i refermant.

MASSADA –  COFRE REGAL PEARL PERFECTION

Un cofre perquè la teva pell brilli. El regal perfecte per a aquesta persona que necessiti hidratar, il·luminar i combatre les primeres línies d’expressió.