Els regals ideals per a gaudir d’un Nadal a toda marxa

Si ets amant dels esports i et pots permetre el luxe de gastar una mica més, aquí et deixem alguns dels regals més interessants per a gaudir d’un Nadal a tota marxa.

Bicicleta elèctrica Moustache Samedi 26 Wild (2020)

Quadre d’aliatge amb integració de bateria hidden Power i cobertes 26 x 4,8, transmissió Shimano i frens de disc. Disponible a Anem Elèctric.

Bicicleta elèctrica Samedi 26 Wild (2020)Jeanneau Cap Camarat 5.5 BR

Per a gaudir amb familiars i amics de moments relaxants. Amb motors econòmics i un comportament exemplar, però si us agrada l’esquí aquàtic, gaudireu d’allò més. Disponible a Rhodanian Marine Andorra. A partir de 25.000 €

Jeanneau Cap Camarat 5.5 BR
LS2 Arrow C EVO FF323 Solid Carbon

Aquest és un casc polivalent d’alta gamma, forjat per l’elit de la competició, amb una dilatada experiència en MotoGP, Moto2 i Moto3, amb les millors experiències per a un òptim rendiment, sigui en pista de competició o carretera. El trobareu a 4R7 Andorra. Preu 319 €

LS2 Arrow C EVO FF323 Solid CarbonCasc Madd Gear

La marca de protecció per a esports a l’aire lliure més utilitzada per professionals i aficionats d’arreu del món, per la seva qualitat i màxima seguretat. Un regal de nadal molt encertat. Els trobareu a Tiki Shop.

Casc Madd Gear per al NadalPatinet Madd Gear VX7 Pro Blue

Base MGP 4.0 VX7 al·lumini, direcció FSA Sealed, frens MGP Composite Blitz Brake, rodament K-2 Abec 9 Bearings, diàmetre 100 mm. Disponible a Tiki Shop.

Patinet Madd Gear VX7 Pro Blue

Més info