Ona Carbonell va inaugurar la nova piscina de l’Sport Thermal Club Caldea

La nedadora i medallista olímpica, Ona Carbonell, va oferir una xerrada i una masterclass de natació sincronitzada a les noves instal·lacions inaugurades per Caldea.

Fotos: Caldea / Nelly Dedea

El passat dissabte dia, 30 de novembre, Ona Carbonell va protagonitzar l’acte d’inauguració oficial de la nova piscina de l’Sport Thermal Club, per als socis de Caldea, que des d’ara podran gaudir d’una instal·lació adequada per a la pràctica de la natació. La nedadora i medallista olímpica, en natació sincronitzada, va oferir una xerrada introductòria a un públic d’aproximadament 50 persones.

Xerrada amb Ona Carbonell a CaldeaEs respirava un ambient d’entusiasme i expectativa davant la presència de la reconeguda i exemplar esportista, que va aconseguir les medalles de plata i bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012. La seva presentació, anomenada “3 minutos 40 segundos”, nom que fa referència al títol del seu llibre autobiogràfic, va consistir en una xerrada inspiradora sobre la seva experiència esportiva, els valors que un atleta és capaç de rebre i transmetre, a través de l’esport i, a més a més, sobre la importància del treball en equip per assolir els seus objectius.

Públic a la xerrada d'Ona Carbonell a CaldeaDesprés de tan emotiva i càlida trobada amb el públic, l’Ona Carbonell va inaugurar la nova piscina amb la realització d’una masterclass d’una hora de durada, on els participants van poder apropar-se a aquesta disciplina. Els primers 20 minuts de la sessió es van centrar en l’escalfament i en practicar els moviments, mentre que els darrers 40 minuts van tenir lloc a dins de l’aigua.

Caldea continua apostant per un concepte integral, amb una àmplia oferta lúdica, esportiva i relaxant, raó per la qual es considera el centre termal de referència del Principat d’Andorra i un dels més importants a Europa.