Look de desembre: elegància, color i plumífers

Ja estem a tocar de les festes de nadal i el fred s’ha instal·lat per a una bona temporada. Així que, les peces d’abric llargues, els plumífers i els colors molt vius, són i seran tendència durant tot l’hivern. Però, sense oblidar el cuiro, les diferents propostes Animal Print o els botins i sneakers, amb plataforma. Tot un ventall de propostes que podeu observar en aquestes imatges.


Tres estils diferents on el negre marca el nexe d’unió entre aquestes propostes. A l’esquerra un Total Black, que assegura l’èxit, al centre un print floral i, a la dreta, un print animal, que està molt de moda.


Impecables, com sempre, la Baronessa Thyssen i Guillermo Cervera. Un look casual per a ell, amb un atrevit color rosa pastel als pantalons, un dels colors de moda i un Total Black, amb un plumífer athleisure i detalls florals en blanc, que trenquen la monotonia i resulta molt elegant.


Dos looks molt clàssics, amb camisa i jaqueta però, això sí, sense corbata, que li dona un aire més informal, sobretot, el protagonista de l’esquerra amb unes sabatilles esportives.


Impressionants, elegants, glamuroses i vessant estil per tot arreu. La Piluca Díez va optar per un clàssic amb faldilla llarga, americana de lli i fulard a joc. Per la seva banda, cal destacar l’impressionant abric de pell, a l’última, llarg i amb grans solapes, de la Montse d’Areny-Plandolit.


Un estil molt personal i força estudiat on, les diferents tendències i colors utilitzats, donen com a resultat un look molt harmònic i coherent. Així que, si voleu aprofitar el vostre street style habitual, només aplicant complements com ara els abrics llargs, el resultat serà envejable.


El llistó de la moda en la presentació de l’edifici Zenit va ser molt alt i així ho demostra aquesta imatge, El Ferran Naudi i l’Álvaro, destaquen pel seu estil casual, mentre que, les seves dones, l’Anna Ros i la Meri Marsà, són més atrevides i llueixen uns abrics que no passen desapercebuts, per la seva originalitat i glamur.


Ramon Visent, perfectament envoltat per dues belleses, com ara la Paula i l’Andrea, llueix un vestit clàssic, però trenca amb un plumífer amb color metal·litzat, que li dona un aire molt més actual.


La Montse Planelles llueix un look totalment esportiu, però molt fashion, on crida l’atenció la faldilla amb plumífer i les sneakers esportives, que segurament marcaran tendència aquest hivern.


És difícil destacar algun dels estilismes d’aquestes quatre dones, però volem posar en valor el conjunt, de pantaló i americana, en verd elèctric, que porta la Isabel Rodríguez, un dels colors de rabiosa actualitat.


Espectacular! El protagonista masculí ha optat per un vestit, amb americana d’estil clàssic a quadres, molt de moda aquesta temporada. Mentre que, les fèmines han arriscat molt més i llueixen uns looks, elegants però molt actuals.


Dos estilismes molt diferents. El noi de la dreta, llueix un look molt esportiu, amb plumífer i sabatilles esportives. Mentre que, el noi de l’esquerra vessa originalitat, amb pantalons militars, caçadora de cuiro motard i barret de cowboy, tremendament original!Ella llueix impecable, com sempre, i amb un look a l’última. En aquest cas ha optat per un Total Black, que trenca amb un espectacular abric de pell i pèl, a joc amb la bossa, del mateix to, amb lluentons. Perfecta!


Si alguna vegada heu pensat que portar un Total Black podria resultar monòton i el voleu combinar amb alguna peça més impactant, aquesta és una bona mostra. Impressionant abric de pèl, amb complements ètnics, que no pot deixar indiferent ningú. Molt bona elecció.


Si ens diuen que aquestes noies surten d’una passarel·la, amb aquests looks, segur que ens ho creiem! Sobretot crida l’atenció la protagonista de la dreta, ja que ha combinat tots els elements de les noves tendències: Animal Print, Plumífer, cuiro i unes sabates súper originals. Es nota que estan súper al dia en moda.


Aquesta parella va optar per un estil molt clàssic, però crida l’atenció l’elecció bi-cromàtica per al vestit de l’home, que combina amb una moderna americana a quadres.


Impecables! La Meri Roca va optar per un Total Black, que va combinat amb una jaqueta Animal Print i unes botes a conjunt. El protagonista masculí va optar per un elegantíssim vestit, amb corbata a conjunt amb el color d’aquest, harmonitzant el seu look.


Total Black per a les dues protagonistes d’aquesta imatge. Malgrat que aquesta és una aposta segura per a les nits, destaquem la dona de la dreta, que s’ha atrevit amb el pantaló de cuiro, molt de moda aquesta temporada, així com les taxes amples al lateral.


Els protagonistes d’aquesta imatge van impecablement vestits, amb americana i corbata, com correspon als seus diferents càrrecs.


A l’esquerra podem observar un look street style, que cada vegada s’utilitza més en diferents esdeveniments, còmode, funcional i elegant. A la dreta, un look més formal, amb pantaló animal print i abric i bossa a joc.


Aquest look ens recorda l’estil preppy dels anys 70 i 80, que ara està molt de moda, però crida l’atenció dels botins amb tatxes, un element que dota al conjunt de molta personalitat.


Que l’animal print va arribar en temporades passades per a quedar-se durant molt temps, és un fet; però que cada dia va agafant més força en les tendències de moda, és una realitat i com a mostra, aquesta imatge.


Novament trobem un look que aposta per l’animal print però, en aquesta ocasió, utilitzant un vermell intens, com marquen les noves tendències. També tornen les faldilles tipus midi, amb cintura alta, i els botins amb plataforma, un estil molt, molt actual.


Si només l’observem per l’esquena, no passaria de ser un Total Black en què la protagonista no ha volgut arriscar massa. Però sorpresa! Resulta que s’ha apuntat a la moda dels estampats al pit, una tendència que està fent furor i que aporta un aire informal i ple d’originalitat.


Interessant look el de la noia de l’esquerra, que combina faldilla i jaqueta d’estil ètnic, amb serrells; una altra de les tendències més seguides aquest hivern, amb un plumífer de color vermell intens, també un dels colors més de moda aquesta temporada.


L’Ana ha seguit els consells de la nostra estilista de moda Katia Muir i, després de revisar el seu armari, ha trobat un pantaló negre amb lluentons, unes sabates de festa i una jaqueta amb forma d’abric del pèl, i un altre dels tons que es porten aquesta temporada, el groc intens. Magnífica i original aposta.


L’Albert Coma i el Ventura Espot llueixen un look en el qual prima la comoditat, és l’exemple de com, l’street style, triomfa en qualsevol moment del dia. Això sí, un street stayle, molt de marca.


Espectacular estilisme, sobretot pel que fa a les senyores, que llueixen un look molt actual i atrevit, un aspecte que destaca sobretot pels seus abrics. L’Ambaixador d’Espanya a Andorra, també es va atrevir amb una americana de lli, molt actual.


Tres propostes i tres estils molt semblants, ja que l’estil casual prima sempre entre els homes. Cal destacar, el joc que aconsegueix, Paul Alexandre, amb una original americana amb teixit lluent.


Elegants i glamurosos; tant el cònsol honorari de Xile a Andorra, Fernando Bontempi, com les seves acompanyants, van optar per un estilisme clàssic, però que sempre deixa en bona posició als seus propietaris.


L’ambaixadora de França al Principat, Jocelyne Caballero, sempre opta per un look molt auster, però en aquesta ocasió aposta per trencar amb un fulard molt colorit. El Gerard Rieger va optar per un look casual.


Completament actual, la dona opta per una combinació d’abric llarg i Animal Print, que tan de moda estan aquest hivern. Ell va optar per un look casual, però amb un plumífer blau elèctric, que també està causant furor aquesta temporada.